19 Ιανουαρίου 2014

ΦΩΤΟ: Ο Ολάντ… στα βήματα του Μπερλουσκόνι – Του γυάλισε μελαχροινή αστυνομικίνα

Ζήτησε χρόνο από τη Βαλερί και χαριεντίζεται με μια μελαχρινή!Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Τυλ της νοτιοδυτικής Γαλλίας όπου παραβρέθηκε σε εγκαίνια πυροσβεστικού σταθμού και αστυνομικού τμήματος, ο… γόης Ολάντ, που μάλλον ακολουθεί τα χνάρια του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, μαγεύτηκε από την ομορφιά μίας νεαρής μελαχροινής την οποία έσπευσε να ασπαστεί.
Ο φωτογραφικός φακός, δε θα μπορούσε να μην απαθανατίσει τη στιγμή, με αποτέλεσμα η εικόνα να ταξιδεύει στο Διαδίκτυο με σχόλια, όπως: «Ο Φρανσουά Ολάντ χαριεντίζεται».


Η ΒΑΛΕΡΙ ΤΡΙΕΛΒΕΛΕΡ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ – ΑΠΩΝ Ο ΟΛΑΝΤ

Η επίσημη «πρώτη κυρία» της Γαλλίας Βαλερί Τριερβελέρ πήρε εξιτήριο χθες το απόγευμα από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, μία εβδομάδα μετά την εισαγωγή της με νευρικό κλονισμό αφού αποκαλύφθηκε ότι ο πρόεδρος Ολάντ, διατηρούσε δεσμό με την ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ. Την είδηση μετέδωσε  στον ιστότοπό του το περιοδικό Paris Match στο οποίο εργάζεται η 48χρονη δημοσιογράφος.

Σύμφωνα με το Paris Match η Βαλερί πήγε στην επίσημη προεδρική κατοικία Λα Λαντέρν στις Βερσαλίες όπου θα παραμείνει για να ξεκουραστεί. Σύμφωνα με το περιοδικό, ήταν δική της επιλογή να εγκατασταθεί προσωρινά στο Λα Λαντέρν αντί να επιστρέψει στο προεδρικό μέγαρο ή να πάει στο σπίτι όπου συζούσε με τον Ολάντ, στο 15ο διαμέρισμα του Παρισιού.

Το γραφείο του προέδρου Ολάντ απέφυγε να προβεί σε κάποιο σχόλιο, παρ’ όλα αυτά πηγή προσκείμενη στην Προεδρία ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι η Τριερβελέρ θα ξεκουραστεί στην προεδρική κατοικία «για λίγες ημέρες».

Λίγο μετά το εξιτήριό της η Τριερβελέρ έγραψε στο λογαριασμό της στο Twitter: «Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλους όσους μου έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης και περαστικά, μέσω Twitter, σε sms ή e-mail. Είμαι πολύ συγκινημένη».

bankwars.gr