23 Ιανουαρίου 2014

Ρε δε γαμι@στε πρωι-πρωί... ναι, εσείς που συζητάτε κυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Η κατάσταση είναι τραγική και θα γίνει ακόμη χειρότερη αν τα σενάρια που διαρρέονται από εδώ κι από κει γίνουν πραγματικότητα. Διότι μ’ αυτά που διαβάζουμε θα… μας βγει το μάτι κι άντε να τρέχεις στο ΕΣΥ για οφθαλμίατρο. Ο λόγος για την κυβέρνηση… μεγάλου συνασπισμού που, όπως διαρρέουν γνωστοί κύκλοι, είναι πιο κοντά από ποτέ. Μάλιστα, διαρρέουν ότι έχουν γίνει και συνεννοήσεις μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ώστε να απομονωθούν...
οι ακραίοι και των δύο κομμάτων και όλοι μαζί να βαδίσουν προς το κέντρο με αμοιβαίες υποχωρήσεις αλλά με κύριο στόχο τη… σωτηρία της πατρίδας.

Δεν ξέρουμε αν αυτά τα διακινούν διάφοροι (αν)εγκέφαλοι που δεν ξέρουν τι τους γίνεται και πως σκέφτεται ο κόσμος. Μπορεί και να είναι αστεία για να περνά η ώρα, μόνο που οι Καρνάβαλοι είναι νωρίς για να παρελάσουν. Αλλά αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε θα τους πάρουν με τις πέτρες και δεν θα τους γλιτώσουν ούτε τα ελικόπτερα. Αν ο κόσμος τη ΝΔ ανέχθηκε εξ ανάγκης τον Βενιζέλο να σουλατσάρει και να κοκορεύεται ως υπουργός Εξωτερικών και Αντιπρόεδρος, σίγουρα δεν θα ανεχθεί τον Τσίπρα να γίνεται ρυθμιστής των πολιτικών εξελίξεων στη χώρα σε μια «ανώμαλη» συμμαχία με τη ΝΔ. Για φανταστείτε μόνο τον Διαμαντόπουλο – Παπασούρα να κάθεται στα ίδια έδρανα με την… Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και να μιλούν για… μόδα. Δε γίνονται αυτά τα πράγματα.

Εκτός κι αν όλες αυτές οι διαρροές είναι απλά διακαείς πόθοι ορισμένων που «μυρίστηκαν» αίμα ή για να ακριβολογούμε… χρήμα.

http://www.antinews.gr/2014/01/23/242886