27 Ιανουαρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή της σύλληψης του Κούπα ο οποίος εκλιπαρεί: «Μη με εκδώσετε στην Ελλάδα»Καλά μαλάκ@ς είναι και δεν θέλει Ελλάδα; Δε θέλει να παίρνει απ' αυτές τις ωραίες άδειες που δίνουν οι δικαστές για να αποδράσει;

Ο διαβόητος κακοποιός Ιλίρ Κούπα που συνελήφθη στην Αλβανία εκλιπαρεί τους αστυνομικούς να μην εκδοθεί στην Ελλάδα. Ομολόγησε πως μεταμφιεσμένος σε Άη Βασίλης λήστεψε κοσμηματοπωλείο στα Τίρανα.

Ο διαβόητος κακοποιός και δραπέτης των φυλακών Τρικάλων, που συνελήφθη το Σάββατο στην Αλβανία, οδηγήθηκε από αστυνομικούς στα κρατητήρια των Τιράνων. Την ώρα που του περνούν τις χειροπέδες, ο Κούπα εκλιπαρεί να μην εκδοθεί στην Ελλάδα. "Σας παρακαλώ, κάντε ό,τι θέλετε μαζί μου, μόνο μη με στείλετε στην Ελλάδα".

Σύμφωνα με πληροροφίες, δεν αποκλείεται ο Κούπα και οι συνεργοί του να έκαναν και άλλες ληστείες στην Ελλάδα μεταμφιεσμένοι ως γιατροί. Επίσης όπως ο ίδιος ομολόγησε, μεταμφιεσμένοι σε Άη Βασίληδες και με καλάσνικοφ στα χέρια λήστεψαν κεντρικό κοσμηματοπωλείο στα Τίρανα.

Οργισμένοι συγγενείς της 25χρονης ξενοδοχουπαλλήλου Κατερίνας Ζώγαλη, η οποία έπεσε νεκροί από τις σφαίρες των κακοποιών, ζητούν να οδηγηθεί ο Κούπα στην ελληνική δικαιοσύνη. Υπενθυμίζεται ότι ο 27χρονος βαρυποινίτης κατηγορείται και για τη δολοφονία του 37χρονου υπαρχιφύλακα Γιώργου Ανδριτσόπουλου στο Δίστομο Βοιωτίας.

Δείτε το βίντεο