29 Ιανουαρίου 2014

Η έκκληση των κατοίκων της Κεφαλονιάς στον Σαμαρά:«Δεν είμαι ''δικός'' σας, αλλά μπράβο σας που ήρθατε»

Το Ληξούρι επισκέφθηκε το πρωί ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς που βρίσκεται στο νησί από χθες το βράδυ.

Οπως σημειώνει το e-kefalonia.net, από όπου και η φωτογραφία, οι κάτοικοι του Ληξουρίου υποδέχθηκαν τον κ. Σαμαρά με χαρά και μάλιστα εκτυλίχθηκαν και συγκινητικές στιγμές, όταν οι ηλικιωμένοι τρόφιμοι του γηροκομείου, τον καλωσόρισαν και του ζήτησαν να ξαναεπισκεφθεί σύντομα.«Δεν είμαι "δικός" σας, αλλά μπράβο σας που ήρθατε» είπε κάτοικος της πόλης στον Αντώνη Σαμαρά, ενώ μια ηλικιωμένη που συνάντησε ο πρωθυπουργός στην πλατεία του Ληξουρίου, την ώρα που ενημερωνώνταν για τις ζημιές, τον αγκάλιασε και τον φίλησε.

Δεύτερος «σταθμός» ήταν το λύκειο της πόλης, που μετά τους ελέγχους κρίθηκε ακατάλληλο, ενώ ακολούθησαν το γήπεδο και το δημαρχείο.

Ο πρωθυπουργός στη συνέχεια αναχώρησε για το Αργοστόλι, απ' όπου θα φύγει για Αθήνα, αφού το μεσημέρι έχει ραντεβού στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση.


Πηγή: Η έκκληση των ηλικιωμένων της Κεφαλονιάς στον Σαμαρά:«Δεν είμαι "δικός" σας, αλλά μπράβο σας που ήρθατε»-Συγκινητικές στιγμές στο γηροκομείο [εικόνα] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/140801#ixzz2rmyosn6e