13 Ιανουαρίου 2014

Σε μαφιόζο ανήκει η ερωτική φωλιά του Ολάντ

Σόδομα και Γόμορα στη Γαλλία με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο: Η πρώην του Ολάντ, Σεγκολέν, τον γνώρισε με την ηθοποιό – Η αποκάλυψη του δεσμού έστειλε στο νοσοκομείο τη νυν σύντροφό του – Η ηθοποιός τα είχε και με τον γάλλο μεγιστάνα Πινό

Το ερωτικό ψυχόδραμα που έχει προκαλέσει πολιτικό σεισμό στη Γαλλία λαμβάνει νέες διαστάσεις καθώς τα στοιχεία που βλέπουν σήμερα το φως της δημοσιότητας συγκλονίζουν.
Οχι μόνο το γεγονός ότι η πρώην σύντροφος του Φρανσουά Ολάντ και μητέρα των τεσσάρων παιδιών τους, Σεγκολέν Ρουαγιάλ, είναι ο άνθρωπος που έφερε... κοντά το παράνομο ζεύγος "Ολάντ - Ζουλί Γκαγέ" αλλά και ότι η "ερωτική φωλιά" τους, που βρίσκεται μία ανάσα από τα Ηλύσια Πεδία, ανήκει σε Γάλλο ηθοποιό που κατηγορείται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Την ίδια ώρα, η Βαλερί Τριερβελέρ, η απατημένη "πρώτη κυρία" της Γαλλίας, που νοσηλεύεται από την Παρασκευή, για να αντέξει τον εξευτελισμό και την ταπείνωση από τις ερωτικές αταξίες του συντρόφου της, αντιμετωπίζει με χάπια τον νευρικό κλονισμό που έχει υποστεί, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των γιατρών της.

Σήμερα, αναμένεται να λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο και θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της.

Την ίδια ώρα, η εφημερίδα "Le Parisien" αποκαλύπτει ότι, η κρυφή ερωμένη του Ολάντ είναι και ερωμένη του Γάλλου μεγιστάνα, Φρανσουά Ανρί Πινό.

Οι φωτογραφίες που "καίνε" τον Ολάντ και δημοσιεύτηκαν την Παρασκευή από το σκανδαλοθηρικό περιοδικό "Closer", το οποίο έχει ξεπουλήσει στα περίπτερα- κοστίζουν περίπου 50 χιλιάδες ευρώ, σύμφωνα με τα γαλλικά περιοδικά. "Ποιος θέλει να πλήξει τον Ολάντ;", διερωτάται το Nouvel Observateur αφήνοντας να εννοηθεί πως , αυτός που βρίσκεται πίσω από το επτασέλιδο αφιέρωμα του περιοδικού, έχει στόχο την πολιτική αποκαθήλωση του Γάλλου προέδρου.

Πάντως, η πλειοψηφία των Γάλλων δείχνει την... έξοδο στην Βαλερί Τριερβελέρ από το Μέγαρο των Ηλυσίων. Σε έρευνα του περιοδικού "Le Point", που διεξήχθη σε δείγμα 12.880 ατόμων, οι 11.500 Γάλλοι πιστεύουν ότι ο Γάλλος πρόεδρος θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το ταχύτερο δυνατό την θέση του δίνοντας στν Βαλερί τα... παπούτσια στο χέρι.

Στο μεταξύ, τα γαλλικά ΜΜΕ εστιάζουν τα τελευταία 24ωρα την έρευνά τους στον Γάλλο ηθοποιό, Μισέλ Φερατσί, ο οποίος όμως αρνείται ότι παραχώρησε το διαμέρισμά του στην φίλη του, Ζουλί Γκαγέ. Σύμφωνα με το περιοδικό "Le Point» , το διαμέρισμα στο οποίο απολάμβαναν τον έρωτά τους ο Ολάντ με την Ζουλί ανήκει στον Φερατσί που συνδέεται με τη Μαφία της Κορσικής. Αν πράγματι το διαμέρισμα του ανήκει , τότε τίθεται θέμα ασφάλειας του Γάλλου πρέδρου, επισημαίνει η "Le Figaro" και κατά συνέπεια , το επιχείρημα ότι η ιδιωτική ζωή του Ολάντ δεν θα πρέπει να παραβιάζεται, πάει... περίπατο.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι, ο κρυφός δεσμός του Φρανσουά Ολάντ αποκαλύπτεται σε μια στιγμή που ο Γάλλος πρόεδρος προσπαθεί να ανακάμψει από την πτώση της δημοτικότητάς του κι ενώ προετοιμάζεται πυρετωδώς για τις δημοτικές εκλογές του Παρισιού (Μάρτιο, το αποτέλεσμα των οποίων αποτελεί βαρόμετρο για τον Γάλλο πρόεδρο.

Σήμερα, ο Ολάντ έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά για την αυριανή συνέντευξη Τύπου κατά την οποία αναμένεται να εξηγήσει στο γαλλικό λαό τα μέτρα που προωθεί η κυβέρνησή του για την ανάπτυξη και τις επενδύσεις και όχι μόνο. Είναι βέβαιο ότι οι δημοσιογράφοι θα τον στριμώξουν για τον δεσμό του με τη Ζουλί.

Την ίδια ώρα, πολιτικοί αναλυτές εκτιμούν ότι, οι όποιες εξηγήσεις για την κρυφή σχέση του, θα πρέπει να γίνουν μέχρι αύριο καθώς ο Ολάντ έχει βρεθεί σε αδιέξοδο.

Από την πλευρά του, ο ηγέτης της γαλλικής Δεξιάς, Ζαν Φρανσουά Κοπέ, έσπευσε να υπογραμμίσει στο τηλεοπτικό δίκτυο "France 5¨ότι, οι αποκαλύψεις αυτές θα είναι καταστροφή για την εικόνα της γαλλικής προεδρίας την ώρα που ο Μάρτιν Σουλτς, έσπευσε να συγκρίνει τον Ολάντ με τον πρώην Γερμανό καγκελάριο, Γκέρχαρντ Σρέντερ.

"Μην ξεχνάτε ότι ο Γκέρχαρντ Σρέντερ διετέλεσε καγκελάριος της Γερμανίας κι έχει παντρευτεί τέσσερις φορές. Ουδέποτε η ιδιωτική του ζωή επηρέασε τη Γερμανία αλλά και την Ευρώπη ".

Στο μεταξύ, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού "Le Point", η πρώην βαρόνη των Σοσιαλιστών , Σεγκολέν Ρουαγιάλ, είχε συστήσει το 2007 για πρώτη φορά στον Ολάντ την Γαλλίδα ηθοποιό. Η Ζουλί Γκαγέ , η οικογένεια της οποίας είναι γνωστή στον κύκλο των Γάλλων Σοσιαλιστών, είχε έρθει σε επαφή με τον Ολάντ προτού ο ίδιος διεκδικήσει το προεδρικό χρίσμα της Γαλλίας.

Την ώρα που τα γαλλικά ΜΜΕ αποκαλύπτουν ότι η Σεγκολέν έφερε πιο κοντά τους Ολάντ- Γκαγέ, η πλειοψηφία του Τύπου διερωτάται "ποια είναι τελικά η πρώτη κυρία της Γαλλίας;". Η εκπρόσωπος της Βαλερί, Πατρίς Μπιανκόν, δήλωσε πάντως, ότι η Βαλερί θα ξεκαθαρίσει την θέση της μέσα στις επόμενες ώρες.