11 Ιανουαρίου 2014

Μας δουλεύει κιόλας! Φιλιππίδης μετά τη σύλληψη: «Δεν είπα ποτέ πως ήμουν στις ΗΠΑ-Είχα εισιτήριο να επιστρέψω τη Δευτέρα»

Στην Τουρκία βρισκόταν όλες αυτές τις ημέρες ο Άγγελος Φιλιππίδης, από την στιγμή που εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Ο πρώην διοικητής του ΤΤ επιβεβαίωσε πριν από λίγο στον Real fm και τους Άκη Παυλόπουλο και Μάνο Νιφλή, ότι έχει συλληφθεί στην Κωνσταντινούπολη.
«Βρισκόμουν στην Κωνσταντινούπολη όλες αυτές τις μέρες. Δεν είπα ποτέ ότι ήμουν στις ΗΠΑ. Έχω συλληφθεί και θα εκδοθώ την Κυριακή» δήλωσε ο κ.Φιλιππίδης, παρά το γεγονός ότι ΜΜΕ και κοινή γνώμη γνώριζαν μέχρι τώρα ότι ο ίδιος βρίσκεται στην Αμερική. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο ίδιος σε όλες του τις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εμφανίσεις δεν διέψευσε ποτέ ότι βρίσκεται στις ΗΠΑ, αλλά έλεγε ότι μόλις τελειώσει τις δουλειές του εκεί θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να δώσει εξηγήσεις στον ανακριτή.

«Το εισιτήριο μου ήταν για την Δευτέρα το πρωί» σημείωσε και τόνισε ότι «είχε έρθει σε συμφωνία-δια του συνηγόρου του- με τον ανακριτή να επιστρέψει στην Ελλάδα, ωστόσο οι ελληνικές αρχές επέλεξαν να ενεργοποιηθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης και έτσι αυτή την ώρα κρατείται στην Κωνσταντινούπολη. Ο Άγγελος Φιλιππίδη σημείωσε μάλιστα ότι δεν κρυβόταν, διέμενε στο ίδιο ξενοδοχείο από την πρώτη στιγμή, το οποίο πλήρωνε με την πιστωτική του κάρτα.

enikos.gr