06 Ιανουαρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Αδωνις για τη μήνυση Καμμένου: «Υπάρχουν και άλλα στοιχεία, θα τον συμβούλευα να μην την κάνει»

Στην αντεπίθεση εναντίον του Πάνου Καμμένου πέρασε ο Αδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος μετά τις δηλώσεις του προέδρου των ΑΝΕΛ ο οποίος τον χαρακτήρισε «φασιστοειδές του Σαμαρά» και την ανακοίνωση του ότι ετοιμάζεται να καταθέσει μήνυση εναντίον του, απάντησε: «Υπάρχουν κι άλλα στοιχεία, θα τον συμβούλευα να μην το κάνει».

Ο υπουργός Υγείας, αναφερόμενος στην επιδότηση που φέρεται να έλαβε η μητέρα της γυναίκας του προέδρου των ΑΝΕΛ προκειμένου να ανοίξει ξενώνα, διερωτήθηκε εάν «ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό;» σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, ενώ τόνισε πως υπάρχει μια «παλιά αντιδικία» με τον Πάνος Καμμένο, «από τότε που χαρακτήρισε προδότες όσους ψηφίζουν μνημόνια... Ο κ. Καμμένος με κατηγορεί επί χρόνια στους πάντες», πρόσθεσε.

Τέλος, όσον αφορά στην προειδοποίηση του Πάνου Καμμένου ότι θα απαντήσει με μηνύσεις ο Αδωνις Γεωργιάδης απάντησε: «Υπάρχουν και άλλα στοιχεία, θα το συμβούλευα να μην το κάνει. Εγώ προσωπικά, αν το θέμα έρθει στη Βουλή, θα ζητήσω την άρση της ασυλίας μου. Ομως θα συμβούλευα τον κύριο Καμμένο να μην συνεχίσει διότι υπάρχουν κι άλλα στοιχεία...» δήλωσε με νόημα ο κ. Γεωργιάδης.