23 Ιανουαρίου 2014

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας από την ΕΛΑΣ Γεμίζει αστυνομικούς η Αθήνα

Στο Ζάππειο διεξάγεται το άτυπο Συμβούλιο υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων και η ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται σε κόκκινο συναγερμό, καθώς οι εμφανίσεις μελών τρομοκρατικών ομάδων έχει αναγκάσει τις Αρχές να λάβουν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Στο πλαίσιο του άτυπου Συμβουλίου κλειστή είναι η Βασιλίσσης Ολγας.

Ετσι στο πλαίσιο της ελληνικής προεδρίας στην ΕΕ, θωρακίζονται παρά πολλοί πιθανοί στόχοι υπό το φόβο τρομοκρατικού χτυπήματος. Στην Αθήνα περίπου 2.000 αστυνομικοί. Πρόκειται για τροχονόμους και άνδρες της Υποδιεύθυνσης Μέτρων Τάξεις μέχρι αστυνομικούς της ασφάλειας και των ΕΚΑΜ. Παράλληλα από αέρος τα ελικόπτερα της αστυνομίας «χτενίζουν» την Αθήνα.

Επίσης θα υπάρχει αύξηση σε περιπολίες κυρίως τη νύχτα από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ, της ομάδας ΔΕΛΤΑ , της Άμεσης Δράσης, της κρατικής ασφάλειας και της αντιτρομοκρατικής.

Την ίδια στιγμή η Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης έχει γεμίσει με κλούβες λόγω της συγκέντρωση διαμαρτυρίας των σχολικών φυλάκων. Ήδη, έξω από το υπουργείο βρίσκονται επτά κλούβες της αστυνομίας καθώς και δύο μπροστά από την Ηρώδου Αττικού.