20 Ιανουαρίου 2014

Το βίντεο με το μήνυμα του Ξηρού-Εντοπίστηκε το ίντερνετ καφέ από όπου έστειλε την επιστολή ο Ξηρός


Δείτε το βίντεο με το μήνυμα του Χριστόδουλου Ξηρού που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Βρείτε τις διαφορές με όσα λένε συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, οι ΑΕροψεκασμένοι και η ΧΑ:



Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. - Εντοπίστηκε το ίντερνετ καφέ από όπου έστειλε την επιστολή ο Ξηρός

Σε συναγερμό βρίσκονται οι άντρες της Αντιτρομοκρατικής, καθώς εντοπίστηκε πριν από λίγη ώρα το internet café από όπου εστάλη η επιστολή και το βίντεο του δραπέτη της «17 Νοέμβρη» Χριστόδουλου Ξηρού, μήνυμα που αναρτήθηκε σε ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Το κατάστημα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ βρίσκεται στην οδό Μήλου στην περιοχή της Καισαριανής.Η περιοχή, σύμφωνα με το skai, έχει αποκλειστεί ενώ στο χώρο βρίσκονται δεκάδες αστυνομικοί.

Υπενθυμίζεται πως το μήνυμα έχει ημερομηνία 14 Ιανουαρίου. Ο Ξηρός καταζητείται από τις 7 Ιανουαρίου, οπότε και εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια άδειας που έχει λάβει από τις φυλακές Κορυδαλλού λόγω των εορτών.

Στην επιστολή του, ο δραπέτης της 17Ν προαναγγέλλει νέο αντάρτικο πόλεων και εξαπολύει ύβρεις και ειρωνείες κατά της Πολιτείας και των ΜΜΕ.

Εμφανιζόμενος σε βίντεο που στο φόντο έχει φωτογραφίες του Τσε Γκεβάρα, του Αρη Βελουχιώτη, του Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και του Γεώργιο Καραϊσκάκη, ο Ξηρός δηλώνει πως «πήρα για άλλη μια φορά την απόφαση, να βροντήξω ξανά το αντάρτικο τουφέκι ενάντια σε αυτούς που μας κλέψαν την ζωή και πούλησαν τα όνειρά μας για να βγάλουν κέρδος. Δεν θέλουμε τα ευεργετήματά σας, κρατείστε τα να φιλοδωρείτε κανέναν ρουφιάνο σας».

Προειδοποιεί δε τις Αρχές να μην κάνουν τίποτα σε σχέση με τους συγγενείς του και τα αγαπημένα του πρόσωπα συμπληρώνοντας: «Τώρα θα λάβετε την απάντηση που σας αξίζει!».