04 Ιανουαρίου 2014

Διαψεύδει τα περί βελτίωσης η οικογένεια Σουμάχερ

Η κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος νοσηλεύεται σε τεχνητό κώμα σε νοσοκομείο της Γκρενόμπλ ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι σε ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στις Γαλλικές Άλπεις, παραμένει σοβαρή αλλά είναι σταθερή, όπως δήλωσε σήμερα η Σαμπίνε Κεμ, εκπρόσωπος της οικογένειας του γερμανού πρωταθλητή της Formula 1.

“Η κατάσταση του Μίκαελ παραμένει κρίσιμη, αλλά σταθερή. Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι όποια πληροφορία αφορά την υγεία του Μίκαελ και δεν προέρχεται από τους θεράποντες γιατρούς του ή από τους εκπροσώπους του θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως αβάσιμη και ως απλή εικασία”, αναφέρει η ίδια σε ανακοίνωσή της.

Η Κεμ πρόσθεσε ότι η “κάμερα την οποία έφερε το κράνος (του Σουμάχερ) παραδόθηκε από την οικογένειά του στις αρχές” που ερευνούν τις συνθήκες του ατυχήματος.

Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με δημοσίευμα της «Telegraph» ο φίλος του «Σούμι», Φίλιπ Στράιφ, ενημερώθηκε από γιατρό του νοσοκομείου ότι ξέφυγε από τον κίνδυνο ο Γερμανός πρώην πιλότος, κάτι το οποίο ουσιαστικά διαψεύδει η οικογένεια Σουμάχερ τονίζοντας ότι παραμένει σταθερή αλλά κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του.

ysterografa.gr/auto/diapseydei-ta-peri-veltioseis-i-oikogeneia-soumaxer