05 Ιανουαρίου 2014

Στη Β. Κορέα πάει ο Ρόντμαν για τα γενέθλια του Ουν! Παίρνει μαζί του και πασίγνωστους μπασκετμπολίστες!!

Τη Βόρεια Κορέα θα επισκεφθεί πάλι ο γνωστός εκκεντρικός, πρωην συμπαίκτης των Σικάγο Μπούλς, Ντένις Ρόντμαν, προκειμένου με ομάδα παλαιμαχων παικτών του ΝΒΑ να αντιμετωπίσει τους επίλεκτους της Β. Κορέας τη μέρα των γενεθλίων του κομμουνιστή δικτάτορα Κιμ Γιόνγκ Ούν!

Ο Ρόντμαν θα πάρει μαζί του και τους πρώην All-Star του ΝΒΑ, Kenny Anderson, Cliff Robinson και Vin Baker, ενώ την ομάδα του θα συμπληρώνουν οι επίσης γνωστοί Craig Hodges, Doug Christie και Charles D. Smith!

Η ομάδα των αμερικανών θα αντιμετωπίσει την "Εθνική" Βόρειας Κορέας που επέλεξε ο ίδιος ο Ρόντμαν στο τελευταίο του ταξίδι στην Πιονγκγιάνγκ λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Ο Ρόντμαν επισκέφθηκε τη Βόρεια Κορέα τον περασμένο Φεβρουάριο (απ' όπου και η φώτο με το πούρο να διαλέγει την "εθνική" Βόρειας Κορέας!) και είπε ότι με τον Κιμ Γιόνγκ Ούν έκανε έναν φίλο για το υπόλοιπο της ζωής του.

Τόσο ο Ρόντμαν όσο και οι υπόλοιποι σταρ του ΝΒΑ που θα πάνε μαζί του δεν φάνηκε να ενοχλούνται από την πρόσφατη εκτέλεση του ίδιου του του θείου από τον κομμουνιστή Ουν, ούτε από τις φήμες ότι τον έδωσε στα σκυλιά για ξέσκισμα....