22 Ιανουαρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ: Χειροπέδες στο Θωμά Μαύρο-Τι δήλωσε

Ο Θωμάς Μαύρος συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης από τις αστυνομικές αρχές για οικονομικές παραβάσεις που βρέθηκαν στην ΠΑΕ ΑΕΚ επί προεδρίας του.

Ο εμβληματικός ηγέτης του Δικεφάλου ακολούθησε όλη τη διαδικασία αφού οδηγήθηκε στη σήμανση όπου του πήραν αποτυπώματα και φωτογραφία και στη συνέχεια οδηγήθηκε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων για να απολογηθεί ωστόσο δεν πρόλαβε το ωράριο και αφού διανυκτερεύσει στο αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας ,θα απολογηθεί την Πέμπτη στην αρμόδια ανακρίτρια.

Την ίδια διαδικασία είχαν περάσει και άλλοι πρώην πρόεδροι της ΑΕκ και συγκεκριμένα οι Δημητρέλος, Αδαμίδης , Θανόπουλος αλλά και ο Ντέμης Νικολαΐδης που είχε μεταβεί αυτοβούλως στις αστυνομικές αρχές. Ωστόσο ο ίδιος ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών όπως δήλωσε κατά την κράτησή του είχε διευκρινίσει κατά την ανάληψη των καθηκόντων του ότι δεν θα είχε καμία εμπλοκή με τα οικονομικά της τότε ΠΑΕ και θα αναλάμβανε για να βοηθήσει την αγαπημένη του ομάδα.

«Εγώ δεν είχα καμία σχέση με τα οικονομικά και ούτε γνώριζα για απόδοση ή μη ΦΠΑ πληρωμές συμβολαίων και ΙΚΑ. Αυτή τη στιγμή πληρώνω τα λάθη άλλων ανθρώπων και συγκεκριμένα ενός που διαχειριζόταν όλα αυτά τα θέματα» είπε χαρακτηριστικά μη θέλοντας να κατονομάσει ποιόν εννοεί.

Στο πλευρό του βρέθηκε σχεδόν αμέσως ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και ο δικηγόρος της ΑΕΚ Χάρης Γρηγορίου ο οποίος θα τον υπερασπιστεί την Πέμπτη το πρωί στις 11 ενώπιον της ανακρίτριας.