09 Ιανουαρίου 2014

Ο Κοντομηνάς μεταφέρεται σε δημόσιο νοσοκομείο-Είμαι αθώως λέει όπως έλεγε και το φιλαράκι του ο Άκης πχ

Μούγγα Βερύκιος-Βαξεβάνης για το μεγάλο αφεντικό... μια στιγμή να ξαναδω τα ρεπορτάζ του ALPHA για το Βατοπέδι και το σκάνδαλο Καραμανλή... θέλω να δω κάτι...

Δεν υπάρχει ίχνος παρανομίας στις επιχειρηματικές μου δραστηριότητες, δήλωσε ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς, πρόεδρος της Ασφαλιστικής DEMCO.

«Σε αντίθεση με τα θηριώδη μη εξυπηρετούμενα δάνεια γνωστών επιχειρηματιών, τα δάνεια του ομίλου DEMCO που....
έχουν συναφθεί με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, υπερκαλύπτονται με εγγυήσεις από την προσωπική μου περιουσία» ανέφερε ο κ. Κοντομηνάς και κατέληξε: «Τίποτα από τα αποδιδόμενα σε εμένα δεν με αγγίζει. Οι εχθροί μας είναι ισχυροί, αλλά η αλήθεια ισχυρότερη, και στο τέλος θα λάμψει».

Το e-mail Κοντομηνά προς τους εργαζόμενους του ομίλου

Ο κ. Κοντομηνάς σήμερα έστειλε e-mail προς τους εργαζόμενους του, όπου γράφει: «Αντλώ δύναμη από εσάς, μόλις ενημερωθούμε για το κατηγορητήριο θα παρουσιάσουμε τα αδιάσειστα στοιχεία μας. Η δικαιοσύνη θα λάμψει. Παίρνω δύναμη από εσάς, συνεχίστε να εργάζεστε όπως και πριν. Σας ευχαριστώ όλους, ευχαριστώ που με στηρίζετε».

Ιατροδικαστής: Να μεταφερθεί ο Κοντομηνάς σε δημόσιο νοσοκομείο

Ο κ. Κοντομηνάς βρισκόταν σε ιδιωτική κλινική με λοίμωξη του αναπνευστικού όταν εκτελέστηκε το ένταλμα σύλληψης εις βάρος του και πλέον νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Ωστόσο, σύμφωνα με δικαστικές πηγές, έπειτα από εντολή του ανακριτή Διαφθοράς Γ. Ανδρεάδη, τον επισκέφθηκε ιατροδικαστής ο οποίος ζήτησε τη μεταφορά του επιχειρηματία σε δημόσιο νοσοκομείο,

Την ίδια ώρα πάντως, συνεργάτες του Δ. Κοντομηνά διαψεύδουν τα περί επίσκεψης ιατροδικαστή.