25 Ιανουαρίου 2014

Το χωρισμό του από την Τριερβελέρ ανακοίνωσε ο Φρανσουά Ολάντ

Το χωρισμό του από τη σύντροφό του Βαλερί Τριερβελέρ ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, μέσω μηνύματός του στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Ο χωρισμός του γάλλου προέδρου από τη 48χρονη πρώην πλέον Πρώτη Κυρία έρχεται περίπου δύο εβδομάδες μετά την αποκάλυψη του περιοδικού Closer για σχέση του Σοσιαλιστή ηγέτη με τη γαλλίδα ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ. Ο κ. Ολάντ δεν έχει διαψεύσει τα δημοσιεύματα του Closer, ωστόσο η Γκαγιέ έχει ανακοινώσει πως θα μηνύσει το έντυπο για παραβίαση της ιδιωτικής της ζωής.

Το μήνυμα Ολάντ επιβεβαιώνει δημοσίευμα στον ιστότοπο της εφημερίδας Journal du Dimache, που ανέφερε ότι ο γάλλος πρόεδρος θέλει να διευθετήσει το ζήτημα της σχέση του πριν την αναχώρηση της κ. Τριερβελέρ για την Ινδία την Κυριακή, όπου η δημοσιογράφος μεταβαίνει για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Σημειώνεται πως το Προεδρικό Μέγαρο είχε διαψεύσει το δημοσίευμα της JdD.

Υπενθυμίζεται πως την Πέμπτη η κ. Τριερβελέρ απέλυσε το δικηγόρο της λόγω της δήλωσης του πως επιθυμεί να τερματίσει τη σχέση της με τον κ. Ολάντ «με τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπρέπεια».

Πηγή: http://www.skai.gr