22 Ιανουαρίου 2014

Κυβερνητική δυσφορία για Θεοχάρη

Ηχούν τα τύμπανα του πολέμου για τον Χάρη Θεοχάρη σύμφωνα με τα Νέα. Όπως αναφέρει η στήλη «μικροπολιτικός» η δυσφορία δεν πηγάζει από αγανακτισμένους φορολογούμενους αλλά από κυβερνητικούς. Σύμφωνα με το δημοσίευμα μεγάλη είναι η δυσφορία προς το πρόσωπο του γενικού γραμματέα Δημοσίων Εσόδων και στο υπουργείο Οικονομικών.

Τα συναισθήματα δεν είναι ανεξάρτητα από το γεγονός ότι συχνά ο Θεοχάρης κάνει του κεφαλιού του, ενώ χρεώνει τις όποιες αποφάσεις στους ανώτερους του, υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος είναι απλό όργανο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ιδιαίτερη ενόχληση έχουν προκαλέσει στο Μαξίμου και οι δηλώσεις του, οι οποίες τρομοκρατούν τους φορολογούμενους ενώ συχνά είναι αλληλοαναιρούμενες.

Οι επικριτές του λένε ότι αντί να μειώνει την γραφειοκρατία την αυξάνει, καθώς εκδίδει εγκυκλίους στις οποίες κατόπιν προσθέτει δεκάδες διευκρινίσεις προκαλώντας σύγχυση. Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι θεωρείται υπαίτιος και για σειρά διαρροών προς τα ΜΜΕ, οι οποίες εκτιμάται ότι βλάπτουν τη διαπραγματευτική θέση του οικονομικού επιτελείου.

Πηγή: Τα Νέα