23 Ιανουαρίου 2014

Αντιγόνη Ράπτη-Μανταλένα Καϊλή -Οι εντυπωσιακές αδελφές της Ελενας και της Εύας που ζουν στη σκιά τους [εικόνες]

Η αδελφή Καϊλή είναι πιο όμορφη ή ιδέα μου είναι;

Είναι οι καλύτερες φίλες τους, αλλά και οι πιο πολύτιμες συνεργάτιδές τους. Στο πλάι τους ανά πάσα ώρα και στιγμή, αλλά, μοιραία, και στη σκιά των διάσημων αδελφών τους. Ωστόσο, εξίσου επιτυχημένες στην επαγγελματική τους δραστηριότητα. Ο λόγος για την Αντιγόνη Ράπτη και την Μανταλένα Καϊλή, οι οποίες είναι αδελφές της βουλευτού της ΝΔ, Ελενας Ράπτη και της πρώην βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Εύας Καϊλή.
Αντιγόνη Ράπτη
Η Αντιγόνη Ράπτη είναι μερικά χρόνια μεγαλύτερη από την αδελφή της Ελενα, παντρεμένη με τον τον επιχειρηµατία Χρήστο Χατζηνικολάου, μητέρα και δραστήρια επιχειρηματίας της Θεσσσαλονίκης. Οσοι την γνωρίζουν μιλούν για μια γυναίκα γεννημένη... μάνατζερ. Στο βιογραφικό της περιλαµβάνεται, µεταξύ άλλων, η διεύθυνση της εταιρείας οπτικοακουστικών µέσων της οικογένειάς της, ενώ πριν από µερικούς µήνες βρέθηκε στο επίκεντρο δηµοσιευµάτων, σχετικά µε την εκµετάλλευση των κυλικείων των νοσοκοµείων «Ιπποκράτειο» και ΑΧΕΠΑ, καθώς και του πανεπιστηµίου «Μακεδονία». «Εργολαβίες» που δόθηκαν στην οικογένειά της, µε την Αντιγόνη να παίζει καταλυτικό ρόλο στην προετοιµασία του φακέλου -και στη συνέχεια- στο µάνατζµεντ των εν λόγω επιχειρήσεων. Επίσης, η Αντιγόνη παρέα με τον σύζυγό της διατηρούν κατάστηµα ρούχων στην οδό Μητροπολίτου Ιωσήφ, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.


Παράλληλα, δεν παραλείπει να συµµετέχει ενεργά στο έργο της φιλανθρωπικής οργάνωσης «Αγάπη», που ίδρυσε η αδελφή της Ελενα, ενώ βοηθά και στην προώθηση της καμπάνιας «Ενα στα πέντε», η οποία έχει ως στόχο την καταπολέµηση της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών και την οποία «τρέχει» η Ελενα Ράπτη.


Είναι χαρακτηριστικό ότι όταν η Ελενα Ράπτη αναφέρεται στην αδελφή της, συνηθίζει να την περιγράφει ως το απόλυτο στήριγμά της.

Μανταλένα Καϊλή
Η Μανταλένα Καϊλή είναι η μικρότερη αδελφή της πρώην βουλευτού του ΠΑΣΟΚ. Ανθρωποι που τις γνωρίζουν τις περιγράφουν ως αυτοκόλλητες. Κοινές παρέες, κοινές έξοδοι, κοινές διακοπές. Τα δύο κορίτσια κυκλοφορούν σχεδόν πάντα μαζί.


Η Μανταλένα Καϊλή σπούδασε Νομική στο ΑΠΘ, ενώ τώρα κάνει τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Λονδίνο. Ωστόσο, δεν αφήνει σε δεύτερη μοίρα την εν Ελλάδι καριέρα της, αφού, όπως σημειώνουν τα Parapolitika.gr, κατέχει εξέχουσα διοικητική θέση στα Village Cinemas του Οµίλου Κοντοµηνά, καθώς και στον ραδιοφωνικό σταθµό «Παλµός» 9,65. Παλαιότερα, όπως και η πρώην βουλευτίνα, είχε εργαστεί στον Alpha (σε διοικητικό πόστο), επίσης του κ. Κοντοµηνά, ενώ είναι κορυφαίο στέλεχος της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης ΚΕΑΝ (Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων), που έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη και καλύπτει ευρύ φάσµα δραστηριοτήτων.