17 Ιανουαρίου 2014

Κάποιος ηλίθιος κάνει πλάκα: Φάκελοι με σφαίρες στον Προβόπουλο και τον Πρετεντέρη

Αν η απειλή ήταν σοβαρή τη σφαίρα θα την "έριχναν" και δεν θα την έστελναν... απλά κανας ψεκασμένος ή άπλυτος κάνει πλάκα και βγάζει τον πόνο που του καλλιεργούν διάφορα παπαγαλάκια για τον Προβόπουλο και τον Πρετεντέρη

Σφαίρες περιείχε ο φάκελος που έφτασε το πρωί στο κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδας μαζί με την υπόλοιπη αλληλογραφία. Ανάλογο φάκελο έλαβε και ο γνωστός δημοσιογράφος, Γιάννης Πρετεντέρης.

Στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία έχει σημάνει συναγερμός.

Δεν έφτασε στο γραφείο του Προβόπουλου ο φάκελος με τις σφαίρες

Ο Γιώργος Προβόπουλος δεν παρέλαβε τον φάκελο με τις δυο σφαίρες καθώς η ασφάλεια του κτιρίου εμπόδισε την διακίνηση του από την είσοδο προς το γραφείο του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας. Ο φάκελος είχε σταλεί μαζί με την τακτική , καθημερινή αλληλογραφία, ενώ ο κ. Προβόπουλος δεν είδε τον φάκελο που περιείχε τις δύο σφαίρες.

Την ευθύνη για τις αποστολές των επιστολών ανέλαβε η οργάνωση «Λαϊκοί Τιμωροί»

Την ευθύνη για τις αποστολές των επιστολών ανέλαβε η οργάνωση «Λαϊκοί Τιμωροί», σύμφωνα με το mega

Υπενθυμίζεται ότι πριν από σχεδόν ένα χρόνο, στις 4 Φεβρουαρίου 2013, φάκελος με σφαίρες και απειλητικό σημείωμα που υπογραφόταν από την «Κρητική Επανάσταση» είχε φτάσει στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

Σφαίρες είχε στείλει και η οργάνωση «6η Δεκέμβρη» στις αρχές του 2010 και ανέλαβε την ευθύνη ύστερα από βομβιστική ενέργεια στη Γενική Γραμματεία Τύπου, ενώ τον Δεκέμβριο του 2008 επίσης είχαν σταλεί σφαίρες Καλάσνικοφ σε δικαστικούς χωρίς να ανακοινωθεί τίποτε.