26 Ιανουαρίου 2014

Ο πατριός της νύφης του ΓΑΠ αποκαλύπτει ότι ο Αντρίκος ασχολείται με τον βελονισμό... έβγαλε και σχολή βελονισμού

Όπως αποκαλύπτεται ο ινδιάνος είναι ο βιολογικός πατέρας της μέλλουσας νύφης του ΓΑΠ και από την ηλικία των 5 ετών τη μεγάλωσε ο πατριός της...

Στους ρυθμούς του «αρραβώνα της χρονιάς», όπως έχει χαρακτηρισθεί η επισημοποίηση της σχέσης του Ανδρέα Παπανδρέου Junior με την 27χρονη αθλήτρια Πωλίνα Πατραμάνη, που αναμένεται σήμερα, παρουσία σύσσωμης της οικογένειας του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, κινούνταν η Χερσόνησος Κρήτης τις τελευταίες ημέρες. Τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» βρέθηκαν στην παραθαλάσσια κωμόπολη και παρακολούθησαν τις προετοιμασίες, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφαλής παραμονή της οικογένειας του πρώην πρωθυπουργού. Εκεί συνάντησαν και τον Δημήτρη Χαλκιαδάκη, τον πατριό της όμορφης βολεϊμπολίστριας, ο οποίος μίλησε με ιδιαίτερη συγκίνηση για το ευτυχές γεγονός, χαρακτηρίζοντας τιμητικό το γεγονός ότι η θετή κόρη του επέλεξε να συμπορευτεί στη ζωή με τον εγγονό του Ανδρέα Παπανδρέου.

«ΤΙΜΗ ΜΑΣ». «Είναι τιμή για εμάς να συγγενέψουμε με την οικογένεια Παπανδρέου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο συνταξιούχος αστυνομικός σήμερα και προπονητής της τοπικής ομάδας γυναικών βόλεϊ, επισημαίνοντας παράλληλα πως εκείνο που ενδιαφέρει τον ίδιο και τη σύζυγό του είναι «τα παιδιά να είναι αγαπημένα και ευτυχισμένα». «Λένε κάποιοι ότι είναι τυχερή η Πωλίνα που πήρε τον Ανδρέα Παπανδρέου. Εγώ λέω πως είναι τυχερός και ο Ανδρέας που πήρε την κόρη μου», συνέχισε. «Για εμάς δεν σημαίνει ότι επειδή παίρνει τον Ανδρέα Παπανδρέου αυτό είναι κάτι ιδιαίτερο. Σημασία έχει να είναι καλός άνθρωπος και, όπως τον γνωρίσαμε, είναι πολύ καλός», προσέθεσε. Ο κ. Χαλκιαδάκης μάς εκμυστηρεύτηκε ότι η δημοσιότητα που πήρε το θέμα τους ξάφνιασε, καθώς δεν ήταν προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο. Οσο για τον Γιώργο Παπανδρέου, τον οποίο στο εξής θα αποκαλεί συμπέθερο, δεν τον έχει γνωρίσει ακόμα από κοντά. «Θα τον δω στον αρραβώνα. Μιλήσαμε, όμως, στο τηλέφωνο και κατάλαβα ότι είναι ένας απλός άνθρωπος», μας είπε. Σύμφωνα με τους οικείους του, ούτε αυτός ούτε η μητέρα της Πωλίνας, Αφροδίτη Μαστοράκη, άνθρωποι απλοί, καθημερινοί, χωρίς μεγάλη οικονομική επιφάνεια, έχουν αναμειχθεί ποτέ με την πολιτική και το ΠΑΣΟΚ. Ο παππούς, βέβαια, της μέλλουσας συζύγου του νεαρού Ανδρέα Παπανδρέου, Στέλιος Μαστοράκης, ανήκε στους πιο πιστούς οπαδούς του ιδρυτή του Κινήματος, ενώ σύχναζε στο καφενείο που για ευνόητους λόγους είχε πάρει την ονομασία «Φωλιά του ΠΑΣΟΚ». Τον «Μουστάκα», όπως τον φωνάζουν οι συνομήλικοί του, ακόμα τον θυμούνται να αγορεύει σε προεκλογικές συντροφιές υπέρ της «αλλαγής» και του Ανδρέα Παπανδρέου. Εξάλλου, τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ στην παλιά κοινότητα Λιμένος Χερσονήσου τις δεκαετίες του ’80 και του ’90 είχαν φθάσει μέχρι και το 70%. Σήμερα, η εικόνα αυτή είναι μια γλυκιά ανάμνηση, καθώς την πρωτοκαθεδρία έχει ο ΣΥΡΙΖΑ. Μετά τον αρραβώνα, πάντως, το ζευγάρι θα επιστρέψει στην Αθήνα, συγκεκριμένα στον Διόνυσο, όπου ενοικίασαν μαζί σπίτι πριν από τα Χριστούγεννα. Ωστόσο, επιθυμία τους είναι στο μέλλον να μετακομίσουν μόνιμα στην Κρήτη. Μέχρι τότε, στη Χερσόνησο θα ξαναβρεθούν το καλοκαίρι, οπότε προγραμματίζουν τον γάμο τους. Σύμφωνα με τους οικείους της, μάλιστα, η 27χρονη Πωλίνα βρίσκεται ήδη στην αναζήτηση νυφικού, ενώ ο γιος του Γιώργου Παπανδρέου μαθαίνει κρητικούς χορούς από τη μέλλουσα σύζυγό του!

ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΛΕΝΤΟ. Σημειώνεται πως στο τραπέζι του αρραβώνα, πέραν των δύο οικογενειών, είναι καλεσμένοι και αρκετοί φίλοι του ζευγαριού από την Κρήτη και την Αθήνα, κυρίως από τον χώρο του αθλητισμού, όπου δραστηριοποιείται η όμορφη Πωλίνα, η οποία πρόσφατα κατάφερε και πήρε μεταγραφή στην ομάδα βόλεϊ «Αμαζόνες Νέας Ερυθραίας», έχοντας αγωνιστεί νωρίτερα με τη «Νίκη Αμαρουσίου». Η μέλλουσα σύζυγος του γιου του πρώην πρωθυπουργού θεωρείται από τα ανερχόμενα ταλέντα στο επαγγελματικό βόλεϊ. «Η Πωλίνα μεγάλωσε στο κλειστό γήπεδο της Χερσονήσου. Εδώ έκανε τα πρώτα της βήματα στον αθλητισμό», είπε στα «Π» ο κ. Χαλκιαδάκης. «Είμαι προπονητής της ομάδας “Χερρονάσιος” εδώ και χρόνια και τη στηρίζω. Εφτασε μέχρι τα κλιμάκια των προεθνικών ομάδων», συμπλήρωσε. Ο ίδιος εξέφρασε τον θαυμασμό του για το ταλέντο της θετής κόρης του, καθώς, όπως μας ανέφερε, «ο κάθε προπονητής παρακαλάει να έχει τέτοια παιδιά, με τέτοια αθλητική παιδεία». Κατά τη συνομιλία μας, ο πατριός της Πωλίνας αισθάνθηκε την ανάγκη να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα σχετικά με τα επαγγελματικά βήματα της κόρης του, καθώς, όπως μας είπε, γράφτηκαν στον Τύπο ορισμένες ανακρίβειες, όπως ότι ήταν κομμώτρια. «Δεν ισχύει αυτό. Εχει τελειώσει τουριστικές επιχειρήσεις και έχει εργαστεί σε ξενοδοχεία. Επίσης, προπονούσε κατά καιρούς μικρά παιδιά και τώρα ολοκληρώνει τις σπουδές της στην Αθήνα σε σχολή προπονητών». Οσο για τον γαμπρό του, μας αποκάλυψε ότι μετά τις σπουδές του στο εξωτερικό και στα Χανιά, το τελευταίο διάστημα ασχολείται με τις παραδοσιακές κινεζικές θεραπείες. «Ο Ανδρέας ξέρω ότι ασχολείται με τον βελονισμό. Εχει βγάλει και μια σχετική σχολή», ανέφερε. «Είμαι υπερήφανος γιατί την Πωλίνα τη μεγαλώσαμε η μητέρα της και εγώ, ως πατριός της και ουσιαστικά ως πατέρας. Είναι τιμή μου», είπε συγκινημένος και συμπλήρωσε: «Ο πατέρας της μέχρι σήμερα δεν ήταν σαν πατέρας».

ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΔΟΞΑΣΤΑΚΗΣ
«Επιβεβαιώνονται οι δεσμοί των Παπανδρέου με τον τόπο μας»

Υπερήφανος για το ευτυχές γεγονός δήλωσε στα «Π» ο δήμαρχος Χερσονήσου, Ζαχαρίας Δοξαστάκης. «Για εμάς, τους ανθρώπους που ζούμε εδώ, θεωρείται ότι ήταν απόρροια του νόμου των πιθανοτήτων. Είναι ιδιαίτερη τιμή που ο γόνος του πρώην πρωθυπουργού, κ. Γιώργου Παπανδρέου, έχει δεσμό με μια κοπέλα γέννημα-θρέμμα της περιοχής μας. Αποτελεί τιμή για τον τόπο μας», μας είπε και ερμήνευσε την εξέλιξη ως επιβεβαίωση των άρρηκτων δεσμών που έχει η οικογένεια Παπανδρέου με την Κρήτη. «Θεωρώ, επίσης, ότι είναι και μια ιδιαίτερη παρακαταθήκη για τον τόπο αυτό, να υπάρχει ένας πρώην πρωθυπουργός που να διατηρεί και να συνδέεται με την περιοχή μας με μια πολύ στενή και οικογενειακή σχέση. Αυτό αναντίρρητα και εξ αντικειμένου αποτελεί ένα γεγονός θετικό, το οποίο θα μας χαρακτηρίζει και θεωρώ ότι θα προσδώσει θετικά στοιχεία στον τόπο», ανέφερε. Ο ίδιος, που δεν κρύβει ότι προέρχεται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ, μας είπε πως ο πρώην πρωθυπουργός έχει βρεθεί ξανά στην περιοχή. «Εχει μείνει στα ξενοδοχεία της περιοχής. Εγώ τον έχω γνωρίσει και σε συνέδρια. Γνωρίζει και την Κρήτη ολόκληρη και τη Χερσόνησο». Σημειώνεται πως ο κ. Δοξαστάκης, που δηλώνει ανοικτά ότι έχει βάλει πλώρη για την Περιφέρεια Κρήτης στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, είναι δήμαρχος πάνω από 10 χρόνια, ενώ συνέβαλε καθοριστικά στο να αναδειχθεί η Χερσόνησος σε κεντρικό τουριστικό θέρετρο του νησιού. Με πληθυσμό 25.000 κατοίκους, ο τουρισμός στην περιοχή είναι ιδιαίτερα αναπτυγμένος. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως σήμερα υπάρχουν περισσότερες από 48.000 κλίνες κύριων τουριστικών καταλυμάτων, που αντιστοιχούν περίπου στο 25% των κλινών της Κρήτης.



Ο «άγνωστος» Θανάσης Πατραμάνης
Το γεγονός ότι η νύφη του πρώην πρωθυπουργού, Πωλίνα Πατραμάνη, δεν προέρχεται από κάποιο πολιτικό «τζάκι» είναι γνωστό. Εκείνο που δεν γνωρίζει αρκετός κόσμος είναι πως ο πατέρας της, Θανάσης Πατραμάνης, που χώρισε με τη μητέρα της όταν η Πωλίνα ήταν περίπου 5 ετών, ασχολείται με το εμπόριο υποδημάτων. Συγκεκριμένα, όπως μας αποκάλυψε πρόσωπο από το περιβάλλον του, έχει άδεια πωλητή λαϊκής αγοράς τα τελευταία 20 χρόνια και από τον πάγκο του, κάθε Σάββατο, πουλά παπούτσια στην κεντρική λαϊκή αγορά του Ηρακλείου. Παράλληλα, όταν δεν στήνει την «πραμάτεια» του στη λαϊκή, επισκέπτεται τα χωριά έξω από την πρωτεύουσα του νομού. Ξαναπαντρεύτηκε σχετικά πρόσφατα και με τη νέα σύζυγό του έχουν αποκτήσει άλλα δύο παιδιά.