20 Ιανουαρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Ρε σάλτα και γαμ@σου με τον καραγκιόζη! Φρ. Ραγκούσης: «Ο Ξηρός λέει αυτά που λέει όλη η Ελλάδα»

Για να ξέρουμε ποιος μιλάει και ποιον καλύπτει το λαμόγιο, που πουλάει επανάσταση για να τα παίρνει χοντρά από τους αριστερούς, λέγοντας "δεν είδα να μιλάει για αιματοκύλισμα ο Χ. Ξηρός":

- απόπειρα δολοφονίας του λοχία Ρ.Τσαντ (3/4/84)
- δολοφονία του εκδότη Ν.Μομφεράτου και του οδηγού του Π.Ρουσέτη (21/2/85)
- έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου εναντίον λεωφορείου των ΜΑΤ, με αποτέλεσμα το θάνατο του αστυφύλακα Ι.Γεωργακόπουλου (26/11/85)
- δολοφονία του βιομήχανου Δ.Αγγελόπουλου (8/4/86)
- απόπειρα δολοφονίας κατά του Τζ.Κάρος (21/1/88)
- δολοφονία του στρατιωτικού ακολούθου Ουίλιαμ Νορντίν (28/6/88)
- απόπειρα δολοφονίας κατά του Γ.Πέτσου (8/5/89)
- απόπειρα δολοφονίας κατά του Β.Βαρδινογιάννη (20/11/90)
- στη δολοφονία του λοχία Στιούαρτ Ρόναλντ (10/3/91)
- απόπειρα δολοφονίας κατά του Ι.Παλαιοκρασσά, όπου σκοτώθηκε ο Αθ.Αξαρλιάν (14/7/92)

Σε συνέντευξή του σε εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο δικηγόρος του Χριστόδουλου Ξηρού αποκάλυψε πως είναι αγανακτισμένος με τον τρόπο που χειρίζονται τα κανάλια και οι δημοσιογράφοι την ερμηνεία της ανακοίνωσης του Χριστόδουλου Ξηρού, ενώ φανερά ενοχλημένος δήλωσε πως «μου ζητούν να καταδικάσω αυτά που λέει. Δεν θα το κάνω».

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος του Χριστόδουλου Ξηρού είπε πως δεν μπορεί να ερμηνεύσει την ανακοίνωση του μέλους της «17 Νοέμβρη», ενώ τόνισε πως του ζητούν να καταδικάσει όλα όσα υπογράφει στην ανακοίνωσή του ο Χριστόδουλος Ξηρός, κάτι που δεν διατίθεται να κάνει.

Αυτό που προκαλεί τη μεγαλύτερη αίσθηση είναι η δήλωση του κ. Ραγκούση πως «ο Χριστόδουλος Ξηρός λέει αυτά που λέει όλη η Ελλάδα, αυτά που λένε και μέσα στη Βουλή», υποστηρίζοντας πως όλα όσα γράφει στην ανακοίνωσή του ο Χρ. Ξηρός ακούγονται κατά κόρον εντός της αίθουσας του Κοινοβουλίου.

Τέλος, σύμφωνα με το δικηγόρο κ. Ραγκούση, «ο Χριστόδουλος Ξηρός απέδρασε ή δεν απέδρασε ή έστω εξαφανίστηκε για τους δικούς του λόγους και τις δικές του αξιακές επιλογές. Αυτή η πράξη σε κξαμία περίπτωση δεν σχετίζεται με το ΣΥΡΙΖΑ ή τη ΝΔ. Προσωπικά βλέπω «άνοιγμα» σε άλλες ομάδες», ενώ ο κ. Ραγκούσης πρόσθεσε πως ο Χριστόδουλος Ξηρός «μιλάει -κατ' αυτόν- σε επαναστατική γλώσσα, αλλά όχι για να τρομοκρατήσει τις μάζες. Και ποιος, άλλωστε, να τρομοκρατηθεί από τον απλό κοσμάκη; Το μήνυμα που έστειλε ο Ξηρός απευθύνεται σε άλλους» είπε ο δικηγόρος του.