23 Ιανουαρίου 2014

Ο Σαμαράς συγκαλεί την ΚΟ της ΝΔ

Την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου ο Πρωθυπουργός συγκαλεί την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ. Σύμφωνα με πληροφορίες του Real.gr, ο Αντώνης Σαμαράς θα κηρύξει την έναρξη του προεκλογικού αγώνα ενόψει των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Παράλληλα, με την ομιλία του ο Πρωθυπουργός θα προσπαθήσει να συσπειρώσει την βάση του κόμματος που σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, δείχνει να έχει δεχθεί σοβαρό πλήγμα. Ο Αντώνης Σαμαράς θα θέσει το δίλημμα των ευρωεκλογών αλλά και τα χαρακτηριστικά που θα έχουν οι υποψήφιοι της ΝΔ, οι οποίοι θα διεκδικήσουν τους δήμους και τις περιφέρειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Real.gr, έχουν «κλειδώσει» οι περισσότερες υποψηφιότητες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Ωστόσο, τα ονόματα για τον δήμο της Αθήνας αλλά και για την περιφέρεια Αττικής φαίνεται να μην έχουν ακόμα κλείσει και είναι κάτι που προβληματίζει το κομματικό επιτελείο της ΝΔ.

Το επικοινωνιακό επιτελείο του Πρωθυπουργού προσπαθεί να βρει το «αντίδοτο» απέναντι στις νέες δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και δείχνουν άνοιγμα της ψαλίδας υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.

Για αυτό το λόγο, αναμένεται τις επόμενες ημέρες επικοινωνιακή αντεπίθεση από την κυβέρνηση με συχνές παρεμβάσεις από τον πρωθυπουργό αλλά και ανακοινώσεις οι οποίες θα αφορούν τους ανέργους αλλά και θα δίνουν λύσεις σε θέματα που απασχολούν τους πολίτες στην καθημερινότητα τους.

Ρεπορτάζ: Σταθόπουλος Σωτήρης
Πηγή: real.gr