18 Ιανουαρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ: Τραβούσε τα μαλλιά του ο Νεράντζης με την Κωνσταντοπούλου: Mιλούσε επί 27 λεπτά!

Για το επεισόδιο με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, η οποία ερευνά την υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ», μίλησε στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του MEGA ο Αναστάσιος Νεράντζης.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη προσήλθε για να καταθέσει ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ, Στυλιανός Στασινόπουλος, αλλά η διαδικασία σημαδεύτηκε από τις αντιπαραθέσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου με το προεδρείο. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διέκοπτε συνεχώς με ερωτήσεις τον κ. Στασινόπουλο, προκαλώντας τις αλλεπάλληλες παρεμβάσεις του κ. Νεράντζη, ο οποίος αναγκάστηκε να της κλείσει το μικρόφωνο.

Ο κ. Νεράντζης δήλωσε ότι είναι πλέον δεδομένο ότι σε όποια συνεδρίαση μετέχει η κ. Κωνσταντοπούλου και με οποιονδήποτε προεδρεύοντα δημιουργούνται επεισόδια και περιστατικά. «Αυτό οφείλεται στο ότι αξιώνει και θέλει να πετυχαίνει διπλάσιο χρόνο από όλους τους άλλους συναδέλφους. Υπέβαλε ερωτήσεις επί 27 λεπτά, όταν ο μέσος όρος του χρόνου των ερωτήσεων που υπέβαλαν οι άλλοι δεν υπερέβαινε τα 8 με 10 λεπτά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Νεράντζης.