26 Φεβρουαρίου 2014

Βίντεο-ΓΝΗΣΙΟ ή ΜΑΙΜΟΥ;; Ο ΓΑΠ ξεσαλώνει ντυμένος μαφιόζος σε αποκριάτικο πάρτι το 1989... Άσχετος φαρμακοποιός το άτομο που γράφουν ότι είναι ο Σαμαράς

Τις τελευταίες ώρες πληθαίνουν οι φήμες ότι το εν λόγω ΒΙΝΤΕΟ είναι προιόν μοντάζ ακόμα και όσον αφορά το πρόσωπο του ΓΑΠ!! Μάλιστα όπως ακούγεται το βίντεο κατασκεύασε και διακίνησε γνωστός ΣΥΡΙΖΑίος "δημοσιογράφος" εναντίον του οποίου οι θιγόμενοι έχουν προσφύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος!

Ένα βίντεο, που φέρνει στη δημοσιότητα το Postin.gr, απεικονίζει τον Γιώργο Παπανδρέου σε αποκριάτικο πάρτι στην  Κινηματογραφική Λέσχη στη ντίσκο Arena, του Γιώργου Κοτοπούλη, στην οδό Αγίου Ανδρέα.

Στο βίντεο βλέπουμε τον Γιώργο Παπανδρέου να χορεύει ντυμένος  με στολή μαφιόζου βγαλμένη από το Νονό του Κόπολα, δηλ. με μαύρο κουστούμι και άσπρο παπιγιόν (0:43 και 1:34 και μετά). Μαζί του και η σύζυγός του Άντα.

Στο 1:12 και 1:45, βλέπουμε και έναν άνδρα που μοιάζει με τον πρωθυπουργό  Αντώνη Σαμαρά.

Σε επικοινωνία του NEWS 247 με το Postin.gr, που ανέβασε το βίντεο, επιβεβαιώθηκε ότι δεν πρόκειται για τον πρωθυπουργό, αλλά για έναν φαρμακοποιό που του μοιάζει!