10 Φεβρουαρίου 2014

Τελειώνει κι ο Βουδούρης-25 ΟΧΙ 0 ΝΑΙ!! Στρατούλης: Να διορθώσουμε τα λάθη μας

Να αποσυρθεί η υποψηφιότητα του Οδυσσέα Βουδούρη για την περιφέρεια Πελοποννήσου ζήτησε ουσιαστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ –και στέλεχος της Αριστερής Πλατφόρμας- Δημήτρης Στρατούλης μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την Άννα Μπουσδούκου. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «Δεν εμμένουμε στη λάθος επιλογή (...) ο ΣΥΡΙΖΑ εχει αποδείξει ότι είναι μεγάλο κόμμα που διορθώνει τα λάθη του».

Την Κυριακή το βράδυ η νομαρχιακή επιτροπή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ είπε...
«ηχηρό όχι» στην υποψηφιότητα Βουδούρη. Με συντριπτική πλειοψηφία (25 κατά, 8 λευκά και σημειωτέον καμία θετική ψήφο), η νομαρχιακή επιτροπή καταψήφισε την υποψηφιότητα που πρότεινε η ηγεσία του κόμματος, προκαλώντας έτσι ισχυρό πλήγμα στους σχεδιασμούς της Κουμουνδούρου.

«(σσ. η απόφαση της νομαρχιακής επιτροπής) Αποδεικνύει πόσο δημοκρατικά λειτουργεί ο ΣΥΡΙΖΑ... εγώ ήμουν αντίθετος. Δεν εμμένουμε στη λάθος επιλογή, ό,τι κάναμε με τον κ. Καρυπίδη, θα κάνουμε και με τον κ. Βουδούρη αν υπάρχει πρόβλημα. Μεγάλα κόμματα μεγάλες φουρτούνες, ο ΣΥΡΙΖΑ εχει αποδείξει ότι είναι μεγάλο κόμμα που διορθώνει τα λάθη του» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Στρατούλης.

Ο κ Βουδούρης είχε πρωτοεκλεγεί βουλευτής το 2009 στη Μεσσηνία με το ΠΑΣΟΚ, ενώ στις εκλογές του 2012 είχε εκλέγει στη Β’ Αθηνών με τη ΔΗΜΑΡ.

Κατά της υποψηφιότητας Βουδούρη τάχθηκε ομόφωνα την Παρασκευή το βράδυ και η Νομαρχιακή Κορίνθιας όπως και η τοπική της πόλης του Ναυπλίου. Το βράδυ διεξάγεται ψηφοφορία στη Νομαρχιακή Αρκαδίας όπου κι εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, το κλίμα είναι πολύ αρνητικό.

Πηγή: http://www.skai.gr