26 Φεβρουαρίου 2014

Μερκελιστής θα 'τανε που λέει κι ο Τσίπρας: Υπάλληλος τράπεζας στην Κω «ξάφριζε» λογαριασμούς για να παίζει στοίχημα -Είχε πάρει 450.000 ευρώ

Η αδυναμία του να συγκρατήσει το πάθος του για τον τζόγο, κατέστρεψε έναν υπάλληλο τράπεζας στην Κω, καθώς έβαλε... χέρι σε καταθέσεις συγγενικών του προσώπων για να συνεχίσει να παίζει «Στοίχημα», με μεγάλα ποσά.

Ο υπάλληλος, που μέχρι τώρα δεν είχε δώσει αφορμή, είχε σηκώσει τουλάχιστον 450.000 ευρώ από λογαριασμούς συγγενικών του προσώπων, όπως αποκάλυψε ο αιφνιδιαστικός έλεγχος επιθεωρητών που ξεκίνησε τη Δευτέρα (24/2). Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», ο συγκεκριμένος υπάλληλος θεωρούνταν στέλεχος πρώτης γραμμής και άριστος οικογενειάρχης, δίχως να έχει εμφανιστεί «σκιά» στη δουλειά του.

Η αντίστροφη μέτρηση για εκείνον ξεκίνησε όταν ένα συγγενικό του πρόσωπο ανακάλυψε πως είχε κάνει... φτερά, ένα μεγάλο ποσό από το λογαριασμό του. Ακολούθησε η έρευνα των επιθεωρητών, η οποία αποκάλυψε πως ο υπάλληλος είχε αφαιρέσει τμηματικά από διάφορους λογαριασμούς τουλάχιστον 450.000 ευρώ.

Στις πρώτες εξηγήσεις που έδωσε ο δράστης, ανέφερε πως ξεκίνησε με την αφαίρεση μικρών ποσών το 2013 για να παίζει «Στοίχημα», αλλά ποτέ δεν κατάφερε να επιστρέψει τα χρήματα στους λογαριασμούς. Πάντως, οι εκπρόσωποι της τράπεζας διαβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει λόγος να ανησυχούν οι καταθέτες, καθώς τα ποσά θα καλυφθούν στο ακέραιο.