25 Φεβρουαρίου 2014

BINTEO-"Δεν ένιωσα καλά" με τον χαιρετισμό του Αρβανίτη, αλλά..."

Μακράν η εκπομπή με το χαμηλότερo IQ... Φυντανίδης με γεροντική άνοια, Κώνστας να του λείπουν οι σφαλιάρες Χατζηνικολάου, η γλάστρα της ΕΡΤ... ε ανάλογο το επίπεδο και των καλεσμένων...

"Πραγματικά δεν ένιωσα καλά" δήλωσε ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής στην περιφέρεια Κρήτης, Γιώργος Σπυρόπουλος, ερωτηθείς σχετικά με τον ναζιστικό χαιρετισμό του Μιχάλη Αρβανίτη σε εκδήλωση στην Κρήτη.

"Ένιωσα πολύ άσχημα. Εγώ δεν το έχω κάνει ποτέ αυτό το πράγμα" είπε ο κ. Σπυρόπουλος στο δελτίο ειδήσεων του Ε-tv, σημειώνοντας ωστόσο ότι έτσι χαιρετούσαν ο Παλαιολόγος και ο Κομνηνός...

"Την ιστορία του τόπου μας την έχουν προσβάλει με πολύ χειρότερους τρόπους" συνέχισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Ίσως να το έκανε από αντίδραση . Αλλά ο κ. Αρβανίτης είναι ένας αξιολογότατος πατριώτης ο οποίος  αν εγώ μισώ και δεν αποδέχομαι τον ναζισμό, εκείνος τον μισεί δέκα φορές παραπάνω"

Σε ό,τι αφορά την ένορκη διοικητική εξέταση που διατάχθηκε σε βάρος του, είπε ότι καλώς έκανε η υπηρεσία του και διέταξε την ΕΔΕ, όμως είναι δικαίωμα του να κατέβει ως περιφερειάρχης, καθώς δεν είναι αξιωματικός.

Δείτε το βίντεο από το Ε TV