06 Φεβρουαρίου 2014

BINTEO: άμα τον γαμ@σει ο ταύρος εμείς πρέπει να στεναχωρηθούμε;

Συνήθως είναι αστείες ή υπερβολικά σέξι. Ο λόγος για τις selfie's φωτογραφίες. Αυτή, όμως, που ελήφθη στο Great Bull Run του Χιούστον προκαλεί τρόμο. Ενας άνδρας, αψηφά το γεγονός ότι τον κυνηγούν αρκετοί εξαγριωμένοι ταύροι και σηκώνει το κινητό του για να βγάλει τον εαυτό του του μια φωτογραφία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αποτύπωσε σε... κοντινό τον τρόμο που ήταν ζωγραφισμένος στο πρόσωπό του.
Το πιο εντυπωσιακό στοχείο είναι ότι το selfie του «Κριστιάν» ήταν στην πραγματικότητα ένα selfie βίντεο και όχι απλώς μια φωτογραφία.

Πάντως, το μοναδικό αυτό στιγμιότυπο απαθανάτισε ο φωτογράφος Ντέρεκ Μπάρλοου και στη συνέχεια ανέβασε την εν λόγω φωτογραφία στο Διαδίκτυο.

Για το περιστατικό μιλησε ο διοργανωτής του... event. «Δεν υπάρχει νικητής, δεν είναι κούρσα. Απλά διαλέγεις ένα σημείο και περιμένεις. Υστερα βλέπεις τους ταύρους να τρέχουν και τότε πρέπει να αποφασίσεις».

Μιλώντας για τον κίνδυνο να σκοτωθείς από κάποιον ταύρο ή να ποδοπατηθείς, ο Dickens σπεύδει να προσθέσει ότι «δεν θέλουμε άνθρωποι να πεθάνουν, αλλά κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί μια μέρα».