18 Φεβρουαρίου 2014

Στον Άρη ο Ρένος

Ένας από τους πλέον ένθερμους υποστηρικτές του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ο ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης θα είναι υποψήφιος με το συνδυασμό του Άρη Σπηλιωτόπουλου για το Δήμο της Αθήνας.

Ο Χαραλαμπίδης ανακοίνωσε τη συμπόρευσή του με τον εκλεκτό της ΝΔ για την πρωτεύουσα, κάνοντας «σεφτέ» για το συνδυασμό Σπηλιωτόπουλου.

Αν και μικρή σημασία έχει, μένει να διευκρινιστεί ο ρόλος που ενδεχομένως έπαιξε ο ίδιος ο κ. Σαμαράς στη χθεσινή εξέλιξη. Διότι ο Χαραλαμπίδης ουδέποτε έκρυψε το θαυμασμό του για τον Πρωθυπουργό αλλά και το γεγονός ότι «είναι και μεγάλος “ψήστης” ο Σαμαράς». Μάλιστα, όπως σημείωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του προς τον Ηλ. Αναστασιάδη στις εθνικές εκλογές, όπου ο Χαραλαμπίδης ήταν υποψήφιος με τη ΝΔ «ο Σαμαράς, πρώτα με έβαλε στο ψηφοδέλτιο και μετά μου το ανακοίνωσε».

Για την ιστορία, η χθεσινή προσχώρηση Χαραλαμπίδη δεν είναι η μοναδική για το συνδυασμό Άρη. Υποψήφιος θα είναι και ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, πολιτευτής του ΛΑΟΣ αλλά και δημοτικός σύμβουλος του Νικητα Κακλαμάνη, Δημήτρης Κωνσταντάρας.