11 Φεβρουαρίου 2014

Τι σκαρφίστηκε αθλητής στο Σότσι για να... βγάλει γυναίκα- Αγωνίστηκε με τον αριθμό του κινητού του στο κράνος [εικόνα]

Ούτε ατελείωτες βραδιές σε μπαρ, ούτε σερφάρισμα με τις ώρες σε ιστοσελίδες γνωριμιών. Ενας 22χρονος Ρώσος βρήκε τον πιο απλό τρόπο για να γεμίσει το κινητό του με άπειρα τηλέφωνα γυναικών -και όχι μόνο. Εβαλε τον αριθμό του τηλεφώνου του, στο κράνος με το οποίο αγωνίστηκε στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες!

Από εκείνη τη στιγμή ο Αλεξέι Σομπόλεφ δεν σταματά να διαβάζει «ροζ» μηνύματα και να θαυμάζει γυμνές φωτογραφίες. Γιατί πολλές κυρίες του έστειλαν και τέτοιες, καθώς ο αριθμός του κινητού του κυκλοφόρησε σε όλο τον κόσμο.

Μπορεί στο σνόουμπορντ να μην κατάφερε να διακριθεί, αλλά σίγουρα φεύγει πιο... πλούσιος από της διοργάνωση. Αν και η ΔΟΕ έδωσε εντολή να καλύψει τους αριθμούς στο κράνος του στον τελικό, η... δουλειά είχε γίνει από τον προκριματικό, καθώς η φωτογραφία με αυτή την έμπνευση υπήρχε παντού στο διαδίκτυο.

«Σίγουρα θα τις πάρω τηλέφωνο» είπε ο Σομπόλεφ για τις νέες θαυμάστριές του, ενώ είδε το κινητό του να... παραδίδει πνεύμα κάποια στιγμή, από τη «χιονοστιβάδα» των μηνυμάτων και τηλεφωνημάτων που δεχόταν. Οσο για τις προτιμήσεις του; «Μου έστειλαν γυναίκες από τις ΗΠΑ και τον Καναδά, αλλά οι Ρωσίδες είναι οι καλύτερες!» είπε.


http://www.iefimerida.gr/node/142585#ixzz2szxbhBgY