17 Φεβρουαρίου 2014

Παπαδημούλη-Λαφαζάνη, για πείτε «Βουδούρης» να δούμε κάτι: Συνάντηση Τσίπρα-Βουδούρη επισημοποιεί τη συνεργασία με τους μνημονιακούς... (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα τον καταπιούν αμάσητο οι Παπαδημούλης-Λαφαζάνης-Γλέζος και οι Καλαματιανοί ΣΥΡΙΖΑίοι τον Βουδούρη ή θα τον μασήσουν πρώτα να δούν αν έχει γεύση; ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ γατάκια...

Μήνυμα - απάντηση στις εσωκομματικές αντιδράσεις για την υποψηφιότητα Βουδούρη έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας με επίσημη συνάντηση που είχε σήμερα με τον Οδυσσέα Βουδούρη και αντιπροσωπεία της αριστερής πολιτική κίνησης «Κοινωνία Πρώτα».

Πρόκειται για τη δεύτερη συνάντηση του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ με τον κ. Βουδούρη καθώς είχε προγηθεί κατ' ιδίαν συνάντηση των δύο την περασμένη Τετάρτη.

Εκτός του κ. Τσίπρα, παρόντες στη σημερινή συνάντηση από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ ήταν κ.κ. Βίτσας, Σκουρλέτης και Φλαμπουράρης, ενώ στην αντιπροσωπεία της κίνησης «Κοινωνία Πρώτα» συμμετείχαν επίσης, οι κ.κ Θεόδωρος Παραστατίδης, Μαρία Δημητροπούλου και Στέλιος Στυλιανίδης.

Όπως επισημως ανακοινώθηκε από την Κουμουνδούρου, οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην «αναγκαιότητα συγκρότησης ενός πλατιού μετώπου για την ανατροπή της καταστροφικής μνημονιακής πολιτικής, την ήττα των νεοφιλελεύθερων πολιτικών και την εκπόνηση ενός εναλλακτικού σχεδίου ανάπτυξης και ανασυγκρότησης της χώρας». Συμφώνησαν επίσης στη διεύρυνση της συνεργασίας τους, σε πρώτη φάση μέσα από τα κινήματα πολιτών και με προσανατολισμό στα προβλήματα που ταλανίζουν τις τοπικές κοινωνίες.

Αφιερωμένα λοιπόν....