01 Φεβρουαρίου 2014

ΦΡΙΚΗ! «Φασίστας» έγινε ομόφωνα δεκτός σε παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ... λογικό, αφού ήθελε μαζί να «ξεφορτωθούν το σάπιο κομματικό κατεστημένο»

Η πλάκα είναι ότι το είχαν πει στον ΣΥΡΙΖΑίο δήμαρχο αλλά μπροστά στα ψηφαλάκια που θα κέρδιζε έκανε το κουνέλι

Ο ΣΥΡΙΖΑ "έκοψε" νοσταλγό του Ντερτιλή

«Το ακόλουθο περιστατικό δείχνει σε ποια κατάσταση βρίσκονται στον ΣΥΡΙΖΑ από πλευράς οργάνωσης στις προσεχείς δημοτικές εκλογές» σύμφωνα με την στήλη «Μικροπολιτικός» της εφημερίδας «Τα Νέα».

Διαβάζουμε: «Στο μεγάλο και ιστορικό δήμο του Χαϊδαρίου, οι τοπικοί παράγοντες δρομολόγησαν για το ψηφοδέλτιο που θα υποστηρίξουν έναν πολλά υποσχόμενο δημοτικό σύμβουλο.

Έλα όμως που τους βγήκε… μεταχουντικός. Ανακάλυψαν ότι προ καιρού είχε αναφέρει σε ιστοσελίδα το εξής για τον «στρατηγό» Ντερτιλή, αμέσως μετά τον θάνατο του: "Η συζήτηση που είχαμε στο κελί του ήταν το μεγαλύτερο μάθημα για μένα"».

Στο δημοσίευμα αποκαλύπτεται πως «τα αποκαλυπτήρια έκανε η άλλη τοπική φράξια του κόμματος στον ίδιο δήμο».

Πηγή: Τα Νέα




Σας παραθέτουμε το ρεπορτάζ,του ιστολογίου "Χαϊδάρι σήμερα" πριν 2 εβδομάδες.....

Στην δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ ο Ηλίας Περιμένης. Ρεπορτάζ και δηλώσεις

Ο επικεφαλής των Πολιτών σε Δράση Θ. Σπηλιόπουλος (δεξιά) υποδέχεται τον Ηλία Περιμένη στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της κίνησης. «Με τον Ηλία ως Δημοτικό Σύμβουλο περπατήσαμε μαζί τους αγώνες της Αυτοδιοίκησης, και ως γιατρό τους αγώνες των Υγειονομικών. Είναι χαρά μου που είναι εδώ και με τιμή αναγγέλλω ότι από σήμερα ο Ηλίας Περιμένης είναι μέλος της Δημοτικής μας κίνησης», δήλωσε ο Θ. Σπηλιόπουλος.

Την "πολιτική μεταγραφή" του Ηλία Περιμένη ανακοίνωσε η δημοτική παράταξη "Πολίτες σε Δράση - Οικολόγοι Πράσινοι", στη διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Η προσχώρηση του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου (εκλεγμένου με το ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Μαραβέλια), προκάλεσε έκπληξη -και κάποιους ψιθύρους- στο χώρο της Αριστεράς, λόγω της δεξιάς του τοποθέτησης. Μιλώντας στο "Χαϊδάρι Σήμερα" ο κ. Περιμένης δήλωσε πως δεν προσχώρησε στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά στη συγκεκριμένη δημοτική παράταξη, τονίζοντας πως ουδέποτε υπήρξε μέλος πολιτικού κόμματος και δεν προτίθεται να ενταχθεί σε κανένα κόμμα.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Παπαπαναγιώτου

"Είμαι και παραμένω ανεξάρτητος"


Ο Ηλίας Περιμένης ανέφερε για τη συνεργασία του με τους Πολίτες σε Δράση: 
«Να κάνουμε το 2014 όλοι μαζί Καλή Χρονιά. Να ξεφορτωθούμε επιτέλους
 το σάπιο πελατειακό σύστημα».

Σε ερώτηση μας κατά πόσο θα μπορέσει να συνεργαστεί με τους Πολίτες σε Δράση,  τη στιγμή που αυτοί έχουν ξεκαθαρίσει στους δημότες ότι δεν είναι ανεξάρτητοι, αλλά αποτελούν δημοτικό βραχίονα του κόμματος τής αξιωματικής αντιπολίτευσης, μας δήλωσε: «Εάν πίστευα πως δεν μπορούσα να συνεργαστώ μαζί τους, θα πήγαινα στο σπίτι μου. Ενώνουμε δυνάμεις με σκοπό να απεγκλωβιστούμε από το σάπιο κομματικό σύστημα, που διαφθείρει τα πόστα διοίκησης της πόλης μας. Η παράταξη αυτή ανήκει σε συγκεκριμένο χώρο και συνεργάζεται μαζί μου, που θα είμαι ανεξάρτητος υποψήφιος. Δεν προσχωρώ στον κομματικό τους μηχανισμό. Ως Ηλίας πηγαίνω και ως Ηλίας θα παραμείνω, χωρίς κομματική ταυτότητα. Ανήκω μόνο στο σπίτι μου και πουθενά αλλού. Όπως πριν ήμουν ανεξάρτητος υποψήφιος με τον ψευτο-ανεξάρτητο υποψήφιο δήμαρχο Δημήτρη Μαραβέλια, έτσι και τώρα θα είμαι ανεξάρτητος με τον Θεόδωρο Σπηλιόπουλο».

Σε άλλη μας ερώτηση για τον αν θα συμβαδίζει στη λήψη αποφάσεων, στα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου με τους Σπηλιόπουλο και Φωτεινάκη, μας είπε ότι αυτό δεν τον δεσμεύει σε καμία περίπτωση, μέχρι τη διεξαγωγή των δημοτικών εκλογών.

"Η απόφαση ήταν ομόφωνη"

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον γραμματέα των Πολιτών σε Δράση, κ. Μανώλη Σωτηρόπουλο, μας διευκρίνισε πως η προσχώρηση του Ηλία Περιμένη συζητήθηκε στα όργανά της και έγινε αποδεκτή ομόφωνα.

Σε παρατήρησή μας ότι κατά καιρούς ο γιατρός - δημοτικός σύμβουλος έχει εκφράσει, κυρίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πολιτικές θέσεις που κάποιος θα τις χαρακτήριζε δεξιές (έως πολύ δεξιές, σύμφωνα με άλλους) και κατά πόσο αυτό θα δυσκόλευε τη συνεργασία της αριστερής παράταξης μαζί του, ο κ. Σωτηρόπουλος μας είπε πως σε όλες τις συζητήσεις που έγιναν με τον κ. Περιμένη δεν εκφράστηκαν τέτοιες θέσεις, που να τους φέρνουν σε αντιπαράθεση. Συνεπώς πιστεύει πως η συνεργασία αυτή θα φέρει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στην παράταξη."

"Επειδή..."
Ανακοίνωση για τη πολιτική του απόφαση να ενταχθεί στους "Πολίτες σε δράση" εξέδωσε ο κ. Περιμένης. Το πλήρες κείμενο έχει ως εξής
Επειδή η πολιτική δεν είναι όχημα πρόσκαιρου και προσωπικού πλουτισμού. Επειδή η πολιτική δεν είναι δημόσιες σχέσεις και θεαθήναι. Επειδή η πολιτική έχει κατακλυστεί απο ανθρώπους επικίνδυνους με σημαία τους το ψέμα και την απάτη.Επειδή η πολιτική τους πλέον είναι το μέσο της πλήρης απαξίωσης του κρατικού μηχανισμού και της υποταγής του κρατικού γίγαντα στον ιδιώτη νάνο.Επειδή η πολιτική τους μας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην υποβάθμιση της παιδείας,της υγείας,του αξιόμαχου του Ελληνικού στρατού,στην κατάργηση κάθε είδους κοινωνικής πρόνοιας και των εργασιακών κεκτημένων.Επειδή η πολιτική τους επιβάλει την αύξηση της υπογεννητικότητας και την καθημερινή επιβολή νέων απίστευτων φόρων.Επειδή οι πολιτικοί σήμερα έχουν γίνει πΩλητικοί με εργοδότη κάθε απίθανο τραπεζοεγκληματία, πρέπει επιτέλους να αντιδράσουμε.Πρέπει να αναζητήσουμε το κατάλληλο πεδίο και να αμυνθούμε. Να αμυνθούμε και ας χάσουμε.Να δώσουμε τη μάχη μας και χάσουμε. Οχι όμως να χάσουμε χωρίς μάχη, μετα χέρια σταυρωμένα και την απάθεια ζωγραφισμένη στα πρόσωπά μας.Αυτό το πεδίο είναι η ΗΘΙΚΗ.Είναι η ηθική και συναγωνιστές μας όλοι αυτοί που θα βάλουνε το εμείς πάνω απο το εγώ. Είναι η ηθική και όλες οι αξίες που με αγώνα και αίμα μας μετέφεραν οι προγόνοι μας απο τα βάθη της πανανθρώπινης Ιστορίας. Είναι η ηθική παρέα με το φιλότιμο και τον σεβασμό απέναντι στον συνάνθρωπό μας που έστω και απο αβλεψία του φυτοζωεί υπό τραγικές συνθήκες , λόγω των λαθών άλλων που του φορτώσανε. Είναι η ηθική το κλειδί για να απεγκλωβιστούμε απο τα στείρα κομματικά σύνορα που μας έχουν επιβάλει για να μπορούν να ελέγχουν το μέλλον και το παρόν μας.Αγαπητοί φίλοι και φίλες με μεγάλη μου ευχαρίστηση σας ανακοινώνω την απόφασή μου να είμαι συνοδοιπόρος και συναγωνιστής με έναν άνθρωπο που έχει δώσει δείγματα γραφής στους δρόμους και στις γειτονιές. Με τον άνθρωπο που μπορεί να μην γνωρίζεται απο φανταχτερές φωτογραφίες και όμορφες συνεντεύξεις αλλά είμασταν μαζί στις πλατείες, στο Σύνταγμα και στους αγώνες για κοινωνική δικαιοσύνη.Με τον άνθρωπο που θα είναι ο επόμενος δήμαρχος Χαϊδαρίου για ένα Χαϊδάρι αντάξιο των πολιτών του.Με τον Θεοδωρή Σπηλιόπουλο.