12 Φεβρουαρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Κακλαμάνης: Απευθύνομαι στη λαϊκή βάση της ΝΔ-Γιατί διάλεξαν τον Άρη

«Εγώ θα απευθυνθώ στη λαϊκή βάση της ΝΔ», διευκρίνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης, τονίζοντας ότι μέσα σε αυτή τη Βουλή δεν νιώθει πολύ βολικά.

Μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 για την απόφασή του να είναι και πάλι υποψήφιος στο δήμο Αθηναίων, ο κ. Κακλαμάνης δήλωσε ότι το ψηφοδέλτιό του δεν θα είναι μονοχρωματικό, υπογραμμίζοντας ότι το 85% των νυν δημοτικών συμβούλων τον ακολουθούν και σε αυτή την υποψηφιότητά του.

Ο κ. Κακλαμάνης έκανε λόγο για κομματική νομενκλατούρα και σχολίασε: «Αυτοί ζουν μέσα σε τέσσερις τοίχους και δεν έχουν επαφή με τη λαϊκή βάση του κόμματος».

Ο τέως δήμαρχος είπε πως γνωρίζει ότι έχει αλλάξει ο πολιτικός χάρτης, αλλά επισήμανε ότι κατεβαίνει, για να δώσει μάχη. «Στον πρώτο γύρο θα απευθυνθώ, πέραν του συνόλου των συμπολιτών μου, που έχω υποχρέωση να το κάνω, κυρίως, σε αυτούς τους δεξιούς που οργισμένοι, θυμωμένοι - δικαίως ή αδίκως - λένε ότι θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή και θα τους πω έχετε εναλλακτική λύση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο κ. Κακλαμάνης ευχήθηκε στον Άρη Σπηλιωτόπουλο καλή δύναμη.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:


Διάλεξαν τον Σπηλιωτόπουλο, γιατί...

Για την αποφασή του να είναι και πάλι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων μίλησε στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 ο Νικήτας Κακλαμάνης, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους επέλεξαν τον Άρη Σπηλιωτόπουλο.

Όπως ανέφερε, του είπαν ότι δεν πάνε καλά οι μετρήσεις προς το πρόσωπό του και γι' αυτό διάλεξαν τον Άρη Σπηλιωτόπουλο.

Ο κ. Κακλαμάνης ξεκαθάρισε, επίσης ότι δεν θα παραιτηθεί από την έδρα του.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1: