27 Φεβρουαρίου 2014

ΘΕΟΣ!! Μπερλουσκόνι: Ο Ρέντζι έχει εξοντώσει περισσότερους κομμουνιστές από εμένα

«Είναι πολύ καλός. Έχει εξαφανίσει πιο πολλούς μέσα σε ένα μήνα, από ότι εγώ σε 20 χρόνια», δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας

Στο πλαίσιο της προσπάθειας να δείξει την ικανοποίησή του για την ανάδειξη του Ματέο Ρέντζι στην πρωθυπουργία της Ιταλίας, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι προχώρησε σε νεότερες δηλώσεις.

«Ο Ρέντζι είναι πολύ καλός. Έχει εξοντώσει περισσότερους κομμουνιστές μέσα σε ένα μήνα από ότι εγώ σε 20 χρόνια», υποστήριξε ο επικεφαλής του κόμματος Φόρτσα Ιτάλια.

Μετά την πρώτη επίθεση φιλίας στον νέο πρωθυπουργό με δηλώσεις όπως «είναι εξαιρετικός», «είναι αξιόπιστος», «πολλοί λένε ότι θα μπορούσε να είναι ο διάδοχός μου», έφτασαν, λοιπόν, και οι δηλώσεις περί Ρέντζι «κομμουνιστικοφάγου».

Ο... έρωτας, βέβαια, έχει ήδη ξεκινήσει ανάμεσα στους δύο άνδρες όταν συναντήθηκαν για να συμφωνήσουν σε μία κοινή πορεία για την αλλαγή του εκλογικού νόμου.

Ωστόσο, κάποια σύννεφα στο «amore» τους έκαναν την εμφάνισή τους, μόλις ο 39χρονος αναίρεσε όσα υποστήριζε σχετικά με την ανάδειξή του στην εξουσία μέσω εκλογικής αναμέτρησης, με αποτέλεσμα ο πρώην Καβαλιέρε να δυσαρεστείται από τον βιαστικό Ματέο.

Σε κάθε περίπτωση, οι επόμενοι μήνες παραμένουν άγνωστο τοπίο για την ιταλική κυβέρνηση, αν και ο αειθαλής Μπερλουσκόνι καραδοκεί και τρίβει τα χέρια του έτοιμος να επανέλθει δυναμικά.