17 Φεβρουαρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Υποδείξεις Παπαδημούλη σε περιπτερά: Πρέπει να γίνεις Правда και να μη μας εκθέτεις

Με μία ευγενική (πάντα ευγενικοί είναι όταν δεν τους παίρνει) διαμαρτυρία προς το δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, επισημαίνοντας ότι ο κ. Παπαδάκης έχει μία μειωμένη ικανότητα να ακούει τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ πρέπει να γίνει ΠΡΑΒΝΤΑ του ΚΚΣΕ και να ανακαλύπτει προτάσεις ακόμα και εκεί που δεν υπάρχουν.

«Επειδή δεν είστε ο μόνος που έχει υψηλό IQ, έχουν και οι τηλεθεατές σας, νομίζω ότι καταλαβαίνουν μία διαφορετική μεταχείριση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Η δήλωση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του δημοσιογράφου, ο οποίος διερωτήθηκε: «Είδατε σήμερα μία διαφορετική μεταχείριση;».

Ο κ. Παπαδημούλης υποστήριξε: «Στο θέμα των αγροτών ξεκινήσατε ότι δεν λέμε τίποτα, δεν έχουμε προτάσεις. Προσπαθούσατε να περάσετε αυτή την ιδέα. Δεν είναι ακριβές».

Από την πλευρά του, ο κ. Παπαδάκης δήλωσε ότι δεν έχει φανεί τόσο μαχητική η στάση του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτό το θέμα έναντι άλλων κομμάτων, σε αντίθεση με άλλους τομείς.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1: