12 Φεβρουαρίου 2014

Φρίκαρε ο καραγκιόζης δήμαρχος του Λονδίνου και μπέρδεψε ποιος είναι ο φασίστας: Νοσταλγός του Χίτλερ ο Κλούνεϊ

Πάλι οι Γερμανοί τους φταίνε τους Άγγλους που έχουν καταληστεύσει όλο τον πλανήτη... Να τους χαίρεστε ρε τους συμμάχους σας που με πρώτη ευκαιρία βγάζουν το κόμπλεξ τους εναντίον της Ελλάδος... ευτυχώς που τους στηρίξαμε και σε 3 πολέμους τον περασμένο αιώνα αλλιώς φαντάσου τι θα λέγανε...

«Αυτός ο Κλούνεϊ δεν υποστηρίζει τίποτα άλλο παρά την ατζέντα του Χίτλερ για τους πολιτιστικούς θησαυρούς του Λονδίνου», υποστήριξε ο δήμαρχος του Λονδίνου

Μετά το σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του Αμερικανού ηθοποιού, Τζορτζ Κλούνεϊ, σχετικά με την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα, σε ειρωνικές δηλώσεις προχώρησε ο «κλόουν», όπως είναι γνωστός ο δήμαρχος του Λονδίνου, Μπόρις Τζόνσον.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Evening Standard, ο Τζόνσον, σχολίασε τις δηλώσεις του πρωταγωνιστή του Χόλιγουντ, λέγοντας: «Κάποιος πρέπει επειγόντως να αποκαταστήσει τα μάρμαρα του Τζορτζ Κλούνεϊ. (Ο ηθοποιός) Συνδέει μία ταινία για τα έργα τέχνης που λεηλατήθηκαν από τους Ναζί, χωρίς να συνειδητοποιεί ότι ο Χέρμαν Γκέρινγκ είχε σχέδια να λεηλατήσει το Βρετανικό Μουσείο».

Σε ακόμα πιο σκληρό τόνο, μάλιστα, δήλωσε: «Και που θα έστελναν οι Ναζί τα Ελγίνεια; Στην Αθήνα. Αυτός ο Κλούνεϊ δεν υποστηρίζει τίποτα άλλο από την ατζέντα του Χίτλερ για τους πολιτιστικούς θησαυρούς του Λονδίνου. Θα έπρεπε να τυλίξει το σενάριο του Χόλιγουντ και να παραμείνει κολλημένος στην ιστορία».

Την ίδια ώρα, το δημοσίευμα αναφέρει και τις δηλώσεις του ηθοποιού Μπιλ Μάρεϊ, ο οποίος συμμετείχε στη συνέντευξη Τύπου όπου ο Κλούνεϊ έκανε λόγο για την επιστροφή των γλυπτών.

Ο Μάρεϊ, λοιπόν, με το χαρακτηριστικό του χιούμορ σχολίασε: «(Τα γλυπτά) είχαν μια πολύ ωραία διαμονή εδώ, σίγουρα. Αλλά το Λονδίνο ασφυκτιά από κόσμο».