17 Φεβρουαρίου 2014

Με τη βοήθεια των δημοσιοκάφρων ο Δραγασάκης κατάφερε να δημιουργήσει θέμα επειδή ο Στουρνάρας δεν απάντησε στη Βουλή... από τις Βρυξέλλες...

Τεχνητή ένταση δημιούργησε στη Βουλή ο μπαμπάς της προφυλακισθείσας για εμπόριο ναρκωτικών και όπλων, Δραγασάκης του ΣΥΡΙΖΑ. Αφορμή στάθηκε η απουσία τεσσάρων υπουργών, οι οποίοι δεν βρέθηκαν στη Βουλή για να απαντήσουν σε επίκαιρες ερωτήσεις με αποτέλεσμα ο Δραγασάκης να αρπάξει την ευκαιρία απ' τα μαλλιά για να δημιουργήσει εντυπώσεις... Δείτε όμως γιατί οι υπουργοί δεν πήγαν στη Βουλή:

Ειδικότερα δεν προσήλθαν στη Βουλή οι υπουργοί Αγροτικής Ανάπτυξης, Οικονομικών, Υποδομών και Θρησκευμάτων οι οποίοι ήταν προγραμματισμένο να απαντήσουν σε οκτώ ερωτήσεις.

περισσότεροι από τους υπουργούς, βέβαια, βρίσκονται εκτός Αθηνών άρα θεωρούνται απόλυτα «δικαιολογημένοι» εκτός κι αν ο Δραγασάκης πιστεύει ότι ο Στουρνάρας δεν πρέπει να πάει στο Eurogroup για να απαντήσει σε ερώτηση του Παναγούλη για το αν είναι παράνομη η είσοδός μας στο μνημόνιο το 2010... να απαντήσει το 2014 όταν σε λίγους μήνες λήγει το μνημόνιο...

Έχουμε και λέμε λοιπόν: Ο Γιάννης Στουρνάρας βρίσκεται στο Eurogroup, ο Αθανάσιος Τσαυτάρης είναι στο Συμβούλιο υπουργών στις Βρυξέλλες, ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης είναι εδώ και μέρες στην Κεφαλονιά και μόνο ο Κωσνταντίνος Αρβανιτόπουλος βρίσκεται στην Αθήνα και είναι άγνωστο γιατί δεν προσήλθε.

Ρεσιτάλ λαϊκισμού Δραγασάκη

«Δυστυχώς η Βουλή συνεδριάζει σήμερα χωρίς κυβέρνηση. Αναρωτιέμαι αν ήταν αναπόφευκτο αυτό να γίνει ή αν θα μπορούσε να γίνει κάποια αναδιάταξη. Να θέσω το ερώτημα. Πού είναι η κυβέρνηση; Τι κάνει; Και γιατί έχουμε αυτή την εικόνα σήμερα;», σχολίασε ο κ. Δραγασάκης.

Κλείνοντας δε τη συνεδρίαση της Ολομέλειας, τόνισε:

«Ελπίζω αύριο το πρόγραμμα της Βουλής να είναι πιο αξιοπρεπές και αντίστοιχο με το κύρος της».

Για την ιστορία αυτές είναι οι ερωτήσεις που έπρεπε να συζητηθούν σήμερα.