05 Φεβρουαρίου 2014

Πιπιλή (ΝΔ) – Ο κ. Πολύδωρας έκανε πολύ καλούς διορισμούς - Ήταν εκ των πρωταγωνιστών που οδήγησε τη χώρα στην σημερινή κατάντια

Την «λαϊκοδεξιιστικη» φράση του κ. Πολύδωρα το 2004 «ήρθε η ώρα να μπούνε τα δικά μας παιδιά στο Δημόσιο» το θυμάστε;…" υπενθύμισε η κ. Πιπιλή
Αιχμές κατά του Βύρωνα Πολύδωρα και του Χρήστου Ζώη με αφορμή το νέο πολιτικό φορέα που θα ιδρύσουν από κοινού, αφήνει η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή.

Συγκεκριμένα η κ. Πιπιλή ερωτηθείς εάν εκτιμά ότι μπορεί να υπάρξει απώλεια προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς ο νέος φορέας "τουλάχιστον «ρεπορταζιακά», πάει να κινηθεί μεταξύ Ν.Δ. και Χρυσής Αυγής" τονίζει :

"Να το χαίρονται οι ψηφοφόροι… γιατί η Χρυσή Αυγή με τη Ν.Δ. δεν έχει καμία σχέση, το παλιό πολιτικό σύστημα στο οποίο έχουν εμβαπτιστεί και ο κ. Ζώης και ο κ. Πολύδωρας δεν μπορεί μετά από 30 χρόνια συμμετοχής σε αυτό που λέμε «σάπιο πολίτικο σύστημα» να θυμούνται τώρα ότι είναι οι άφθαρτοι οι καθαροί και ως υπουργοί τόσα χρόνια και οι δύο δεν έχουν καμία ευθύνη για την κατάντια της χώρας πώς να το κάνουμε;"

Αναφερόμενη ειδικά στον κ. Πολύδωρα είπε:"Έκανε πολύ καλούς διορισμούς. Μην γελάτε...Συνέργησε, συνέργησε σε αυτό το πελατειακό κράτος ήταν εκ των πρωταγωνιστών που οδήγησε τη χώρα στην σημερινή κατάντια. Στήριξε το τεράστιο Δημόσιο, τις προσλήψεις τα ρουσφέτια και τα δικά μας παιδιά".

"Σας θυμίζω ότι κινδύνεψε να χάσει τις εκλογές η Κυβέρνηση Καραμανλή το 2004 από την επιπόλαιη «λαϊκοδεξιιστικη» φράση του κ. Πολύδωρα «ήρθε η ώρα να μπούνε τα δικά μας παιδιά στο Δημόσιο» το θυμάστε;…" υπογράμμισε.




www.bankingnews.gr