27 Φεβρουαρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Η Κόλλια στον Αλεξόπουλο της ΧΑ: Μην μας δουλεύετε

Έντονο φραστικό επεισόδιο, σημειώθηκε μεταξύ του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου, και της Αντιπροέδρου της Βουλής Μαρίας Κόλλια Τσαρουχά, όταν ο κ. Αλεξόπουλος, με αφορμή ένα προηγούμενο σχόλιο κάποιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε ότι ο όρος «καραγκιόζης» είναι τιμητικός καθώς διακρίνεται για την εξυπνάδα του και την ευφυΐα του.

Η Αντιπρόεδρος της Βουλής αναγκάστηκε να παρέμβει λέγοντας: «τουλάχιστον μην μας δουλεύετε» και πρόσθεσε ότι αυτά τα οποία υποστηρίζει δεν τα πιστεύει ούτε ο ίδιος.

Δείτε το βίντεο



Οι φωνές του Αρβανίτη στη Βουλή

Ένταση επικράτησε πριν από λίγο στη Βουλή, ανάμεσα στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, Μιχάλη Αρβανίτη και στην Αντιπρόεδρο της Βουλής Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά.

Μόλις ολοκλήρωσε την ομιλία του ο κ. Αρβανίτης, η Αντιπρόεδρος έδωσε τον λόγο στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΔΗΜΑΡ, Δημήτρη Τσούκαλη. Όμως ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής άρχισε να φωνάζει εκτός μικροφώνου.

Η Αντιπρόεδρος αναγκάστηκε να παρέμβει λέγοντας: «Ήρεμα, ήρεμα. Σας δώσαμε το λόγο να μιλήσετε κ. Αρβανίτη. Σας παρακαλώ,  μη φωνάζετε».

Δείτε το βίντεο: