05 Φεβρουαρίου 2014

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΠΩΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ Ο ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΗΣΑΝΣτη ΔΙΣ/ΓΕΣ (Διεύθυνση Ιστορίας Στρατού του Γενικού Επιτελείου Στρατού),υπάρχουν θησαυροί ανεκτίμητοι. Πληροφορίες και γεγονότα,που προέρχονται από Διαταγές-Σήματα-Εκθέσεις-Δελτία στρατιωτικών καταστάσεων,μη επιδεχόμενα καμιά αμφισβήτηση. Γιατί σύμφωνα με αυτά διεξάγονται οι πάσης φύσεως επιχειρήσεις.

Δεν είναι ΟΥΤΕ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΑ ,ΟΥΤΕ ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ,ΟΥΤΕ μου είπε ο παππούς μου,ο θείος μου κ.λ.π.

Σύμφωνα λοιπόν με ΕΚΘΕΣΗ που συνέταξε η Στρατιωτική Διοίκηση Λάρισας....αναφέρονται όλα τα γεγονότα, μάχες,τοπωνύμια,συντεταγμένες,ΟΝΟΜΑΤΑ και αριθμός των αντιμαχομένων.

Εκεί λοιπόν γράφεται ο τρόπος θανάτου του Άρη Βελουχιώτη, από τις Εθνικές Δυνάμεις και ο ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΣ του από το συμπολεμιστή του ΚΑΠΕΤΑΝ ΔΡΑΚΟ για να μη βρεθεί η σωρός του και χάσουν το ηθικό τους τα υπόλοιπα συντρόφια.

Μα μέχρι τώρα στη ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ,μεταξύ των οποίων και στους ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ και ΕΥΘΥΝΟΦΟΒΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ επικρατούσε η άποψη ότι οι ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ του έκοψαν το κεφάλι,για να εκφοβίσουν το λαό,έτσι ώστε να μη πηγαίνει να πολεμάει μαζί με τον ΕΛΑΣ.

Διαβάστε λοιπόν την παρακάτω έκθεση ΕΚΘΕΣΗ και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.(κλικ για μεγέθυνση)

    ΥΓ1. Οι περισσότεροι συγγραφείς και ερευνητές παίρνουν στοιχεία από τη ΔΙΣ.Οι τιμές των βιβλίων είναι πάρα πολύ μικρές.
    ΥΓ 2 .Θα ψάχνω και θα σας παρουσιάζω και άλλα στοιχεία,γιατί δεν μπορούν οι ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ να το παίζουν νικητές.

    ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ