28 Φεβρουαρίου 2014

Συνάντηση Σαμαρά-Κουμουτσάκου: "Έχω πίστη και κέφι να δουλέψω. Για μένα δεν υπάρχουν αντίπαλοι"

​Πρωινή συνάντηση με τον πρωθυπουργό, στο σπίτι του στην Κηφισιά, είχε ο ευρωβουλευτής κ. Γ.Κουμουτσάκος για να επισφραγίσει την υποψηφιότητά του και επισήμως.

Ο  εκλεκτός της Ν.Δ. για την Περιφέρεια Αττικής αφού ήπιε πρωινό καφέ με τον Αντώνη Σαμαρά, με τον οποίο συζήτησαν...
όλες τις λεπτομέρειες για το χρίσμα αλλά και την προεκλογική του εκστρατεία, βγήκε live στην εκπομπή του Γ.Παπαδάκη και μίλησε για την υποψηφιότητα του.

Ο κ.Κουμουτσάκος χαρακτήρισε τιμητική την πρόταση του Αντώνη Σαμαρά, διαβεβαιώνοντας τους ψηφοφόρους πως ο ίδιος μπορεί να συνεισφέρει στην Περιφέρεια Αττικής, αφού όπως τόνισε δεν ήταν μόνο η πρόταση του πρωθυπουργού που τον παρακίνησε να βάλει υποψηφιότητα για την συγκεκριμένη Περιφέρεια αλλά το ήθελε πολύ και ο ίδιος.

Ο ευρωβουλευτής, γνωστοποίησε ότι χθες ταξίδεψε παρέα με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ν.Χουντή , ενώ μιλώντας για τις δημοτικές εκλογές έκανε λόγο για μια "νέα αρχή".

«Έχω πίστη και κέφι. Θέλω να δουλέψω για την Περιφέρεια που έχει πολλά προβλήματα» είπε ο κ.Κουμουτσάκος και τόνισε πως ο ίδιος θα κάνει στοχευμένο προεκλογικό αγώνα, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία του .

Σε ερωτήσεις σχετικά με τους υπόλοιπους υποψηφίους για την Περιφέρεια Αττικής (Δούρου, Σγουρό, Χαϊκάλη),  ο κ.Κουμουτσάκος ξεκαθάρισε πως για τον ίδιο δεν υπάρχουν αντίπαλοι, μόνο ανταγωνιστές.

«Αντίπαλοι για μένα είναι τα μεγάλα προβλήματα» πρόσθεσε.