04 Φεβρουαρίου 2014

ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΟΙ "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ" ΣΥΡΙΖΑίοι-Ξάνθη: Τούρκος δάσκαλος (άλλη λέξη για πράκτορας της ΜΙΤ) έδιωξε μαθήτρια γιατί δεν ήξερε το κοράνι

[Φαντάζεστε τι θα είχε γίνει αν Έλληνας δάσκαλος έδιωχνε παιδί από την τάξη επειδή δεν ήξερε το "Πιστεύω";... Παραίτηση Αρβανιτόπουλου-Σαμαρά και έξοδο από την ΕΕ θα ζητούσαν οι άπλυτοι αλληλέγγυοι των λάθρο... τώρα όμως μούγγα όλοι τους!]

Για μεσαίωνα στη εκπαίδευση μιλούσε ο πατέρας 12χρονης Μουσουλμάνας μαθήτριας η οποία  εκδιώχτηκε από τον ίδιο της τον δάσκαλο και χλευάστηκε δημοσίως από τους συμμαθητές της γιατί δεν είχε μάθει το κοράνι.

Το περιστατικό συνέβη στην Σμίνθη του Δήμου Μύκης και  μεταφέρθηκε από αυτήκοους μάρτυρες. Μάλιστα ο πατέρας της μικρής έχει ήδη προσφύγει σε δικηγόρο και επιδίωξε συνάντηση και με τον εισαγγελέα Ξάνθης για να διαμαρτυρηθεί για την συμπεριφορά του δασκάλου.

«Ότι και να έχει κάνει το παιδί μου, ή αν ξέρει ή δεν ξέρει κάποια από τα μαθήματά του, κανείς και ειδικά ένας δάσκαλος, δεν μπορεί να το διώξει από το σχολείο εν ώρα μαθήματος» έλεγε ο πατέρας της μαθήτριας.