25 Φεβρουαρίου 2014

ΚΛΑΙΩ! Η Hasta la Victoria Siempre πήρε το τουρνουά-Τον πούλο οι Venceremoς-Ο Τσίπρας έκανε την απονομή

Δείτε ποιοι άλλοι πασίγνωστοι ποδοσφαιριστές είναι πυροβολημένοι και θαυμάζουν Τσάβες... εκτός από τον θεό Σάββα εννοείται

Τουρνούα ποδοσφαίρου στη μνήμη του Ούγκο Τσάβες, διοργάνωσε η Πρεσβεία της Βενεζουέλας στην Ελλάδα, με τη συνεργασία του δήμου Καισαριανής.

Όπως αναφέρει left.gr, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο στάδιο Νήαρ Ηστ της Καισαριανής στο πλαίσιο της παγκόσμιας κινητοποιήσης "Ο Τσάβες πέρασε από εδώ", με αφορμή την πρώτη επέτειο του θανάτου του ηγέτη της Βενεζουέλας.

Το παρών έδωσε μεταξύ άλλων και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.



Στο ποδοσφαιρικό τουρνουά συμμετείχαν οι ομάδες " Venceremoς" της Πρεσβείας της Βενεζουέλας και των ομάδων παλαιμάχων του "Απόλλων Ριζούπολης", "Εθνικός Αστέρας", της Διεθνούς Εκστρατείας "Hasta la Victoria Siempre" και της ερασιτεχνικής ομάδας της Κέρκυρας "Corfu F.C" που αναμετρήθηκαν σε τέσσερις φιλικούς αγώνες ποδοσφαίρου.

Συμμετείχαν επίσης αρκετοί θρύλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου, μεταξύ των οποίων οι Νίκος Μάλλιαρης, Χουάν Ραμόν Ρότσα, Νίκος Σαργκάνης, Ηλίας Ατματζίδης, Θανάσης Γιαννακόπουλος και Σάββας Κωφίδης.



Νικήτρια αναδείχθηκε η "Hasta la Victoria Siempre", που επικράτησε της Venceremoς" στον τελικό.

Πηγή: left.gr