06 Φεβρουαρίου 2014

@Loxagos_Mark: Άγνοια ή παράνοια με το δεινοσαυροΚαρυπιδόσκυλο;

Παρακολουθήσαμε ξανά μια άθλια θεατρική παράσταση απο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αυτη τη φορά οι «σκαουτερς» του κόμματος υπερέβαλλαν εαυτούς, υπερπήδησαν(;;) εκ διαμέτρου αντίθετες ιδεολογίες(;;) και μας «σέρβιραν» δεινοσαυροΚαρυπιδόσκυλο καμουφλαρισμένο θέλοντας να το παρουσιάσουν σαν πιάτο γκουρμέ.

Τόσο πολύ πια φαίνεται η ανάγκη που εχουν για εξουσία, καταργώντας κάθε ηθικό φραγμό,συνεργαζόμενοι με φασιστοειδή που τάχα μου απεχθάνονται.

Αυτό δυστυχώς ειναι φυσικό επόμενο σε ενα κόμμα τύπου «Βαβέλ», οι ισορροπίες που πρέπει να τηρηθούν ειναι εξαιρετικά λεπτές και το προβλημα θα προκύψει απο το γεγονος οτι δεν θα μπορέσουν να ειναι ολοι ικανοποιημένοι.

Η διπλοπροσωπεία και οι παλαιοκομματικές πρακτικές εχουν ήδη αρχίσει να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στον ΣΥΡΙΖΑ, οι τριγμοί και η αμφισβήτιση μεταξύ στελεχών καθημερινό φαινόμενο,κάποιοι σφυρίζουν αδιάφορα, αλλοι προσπαθούν να δικαιολογήσουν, αλλοι τρέχουν πανικόβλητοι να πιάσουν πόστα.

Συμπεριφέρονται με αλαζονεία λες και είναι ήδη κυβέρνηση με λαϊκή ετυμηγορία και ενώ οι πολιτικές τους επιλογές χαρακτηρίζονται απο πανικό, η αντίστροφη μέτρηση εχει αρχίσει, ολα ειναι ρευστά, υπομονή μέχρι την επόμενη «επιτυχία»......ο λαός θα κρίνει.

@Loxagos_Mark