13 Φεβρουαρίου 2014

O αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σταύρος Καλαφάτης υποψήφιος για το Δήμο Θεσσαλονίκης

Ο Σταύρος Καλαφάτης ανακοίνωσε την παραίτησή του από τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος, καθώς προτίθεται να κατέλθει υποψήφιος δήμαρχος στη Θεσσαλονίκη. Ο κ. Καλαφάτης θα έχει τη στήριξη της ΝΔ, απέναντι στο νυν δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη.

Ποιος είναι ο Σταύρος Καλαφάτης

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 15.5.1965. Είναι παντρεμένος με τη Βίκυ Μωυσιάδου. Έχουν μία κόρη και ένα γιο. Αποφοίτησε από το Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια το 1983. Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (1988). Μεταπτυχιακές σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στον Τομέα των Διεθνών Σχέσεων το 1991. Μεταπτυχιακές σπουδές στο University of Maryland των Η.Π.Α στο Sports Management με ειδίκευση στην Οργάνωση και Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών το 1994. Δικηγόρος από το 1990.

Κατά το χρονικό διάστημα από τον Ιούλιο του 2000 ως το Δεκέμβριο του 2002 εργάστηκε ως Διευθυντής-Υπεύθυνος Επικοινωνίας εφημερίδων Θεσσαλονίκης.
Από τον Ιανουάριο 1995 μέχρι τον Απρίλιο 2000 διετέλεσε Σύμβουλος Οργάνωσης και Επικοινωνίας της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. Θεσσαλονίκης. Συμμετείχε σε πανελλήνια αθλητικά συνέδρια, σεμινάρια και ημερίδες ως ομιλητής. Δίδαξε την επιστήμη του αθλητικού management σε ιδιωτικά ΙΕΚ.