04 Φεβρουαρίου 2014

Νίκο τον άφησες και απλήρωτο όπως έκανε ο ίδιος σε άλλους; Απολύθηκε ο Σεραφείμ Κοτρώτσος από τον Real FM

Εκτός Real FM είναι από την Παρασκευή ο γνωστός Σεραφείμ Κοτρώτσος με τους απλήρωτους εργαζόμενους και τη συμμετοχή στο πάρτι των Ολυμπιακών αγώνων του 2004. Θύμα του μνημονίου κι αυτός καλούσε από μικροφώνου, τα υπόλοιπα λαμόγια να φέρουν πίσω τα δικά τους κλεμμένα... χωρίς να δίνει ο ίδιος το καλό παράδειγμα

Με το τέλος της εκπομπής του την περασμένη Παρασκευή το βράδυ του ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας.

Η πλευρά της ιδιοκτησίας του ραδιοσταθμού υποστηρίζει ότι οι λόγοι που οδήγησαν στο…
διαζύγιο οφείλονται στο γεγονός ότι μέσα από τις εκπομπές του στο Real διαφήμισε άλλα μέσα, όπως το Action 24, στο οποίο κάνει τηλεοπτικές εκπομπές κι αυτό ήταν σε βάρος του Contra ιδιοκτησίας Κουρή μια και θεωρείται ανταγωνιστικό κανάλι. Αλλά στον Real κάνουν επίσης εκπομπές και παραγωγοί όπως ο Γιώργος Τράγκας και ο Άκης Παυλόπουλος που επίσης είναι εκπομπάρχες στα ανταγωνιστικά προς το Contra κανάλια του Βρυώνη, αλλά αυτοί προφανώς δεν το ξεφτίλισαν όπως ο Κοτρώτσος.

Τους ισχυρισμούς της ιδιοκτησίας του Real fm δεν δέχθηκε ο κ. Κοτρώτσος, ο οποίος με  tweet που ανέβασε σημείωσε πως: «Διευκρίνιση: Από τον Real απολύθηκα. Ο λόγος δεν έχει σημασία και αν θέλει ας τον πει η ιδιοκτησία. Ευχαριστώ τον Νίκο Χατζηνικολάου για τη συνεργασία».

Το Realgroup αφαίρεσε το όνομά του, αλλά και τη στήλη του, από την κυριακάτικη εφημερίδα! Προς το παρόν το κενό στο σταθμό καλύπτεται εκ των έσω με τον Γιώργο Χουδαλάκη (ο οποίος θα ξεκινάει αξημέρωτα για τον Real FM και θα φεύγει τα άγρια μεσάνυχτα – βαρέα και ανθυγιεινά).