14 Φεβρουαρίου 2014

Πόσο καραγκιόζης είσαι ρε Πάκη για να αρθρογραφείς στο unfollow και να το παίζεις αντιμνημονιακός στον Κούλογλου;

Έγραψε και άρθρο στο unfollow το ρεμάλι!! Στο unfollow ρε; Που παρουσίαζε τον Σαμαρά δαρμένο με σφαίρα στο κεφάλι και γράφουν όλοι οι άπλυτοι; Έλεος ρε γελοίε!!!

Ο Παυλόπουλος το τερμάτισε !!!

Αυτός ο τύπος , που στην θητεία του σαν Υπ. Δημόσιας "Τάξης" κάηκε η Αθήνα και μαζί της χάθηκαν ζωές...
Αυτός ο τύπος , που στην θητεία του φούσκωσε το δημόσιο...


Αυτός ο τύπος που παρακολουθούσε ατάραχος τον Κασιδιάρη να χτυπά την Λ. Κανέλλη ...

Αυτός ο τύπος που εκπροσωπεί την ΝΔ σε κανάλια και ραδιόφωνα...

ΑΥΤΟΣ έγραψε ΑΡΘΡΟ για το περιοδικό Unfollow !!!






Όπως βλέπετε , το δημοσιεύει στην προσωπική του σελίδα...
Μπράβο στο περιοδικό και τους συντελεστές τους για την μεγάλη επιτυχία τους να αποδεικνύουν ότι η ΝΔ δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα διαλυμένο μαγαζάκι !!!

RESPECT !!!

Να τον χαίρεται τον μεγάλο αυτό αρθρογράφο η ΝΔ και ο Α. Σαμαράς...

Τελικά τα πρωτοσέλιδα του Unfollow μάλλον είναι πολύ συντηρητικά...


antilogos-gr.blogspot.com

Πόσα θέλει για να μας τρελάνει ο Πάκης;

Δριμεία κριτική στην κυβερνητική πολιτική άσκησε στην εκδήλωση του Στ. Κούλογλου όπου παρευρέθηκαν οι κ. Δασκαλόπουλος του ΣΕΒ και Τσίπρας, ένας βουλευτής της ΝΔ.

Όχι όποιος κι όποιος αλλά ο… "κορυφαίος" συνταγματολόγος Προκόπης Παυλόπουλος.

Ο πρώην υπουργός είπε καυτηρίασε την υπερφορολόγηση των ακινήτων σαν προσβολή της ιδιοκτησίας, μίλησε επίσης για αποσάθρωση του κοινωνικού κράτους και επέμεινε στην άποψη ότι η Ελλάδα είναι το μεγάλο θύμα της γενικότερης συστημικής κρίσης. Επίσης έθεσε και θέμα συνταγματικότητας όσον αφορά την εφαρμογή μέτρων που έχουν συσχετιστεί με την πολιτική της τρόικας.

Πάει θα τρελαθούμε τελείως. Μιλάνε όλοι μιλάει κι ο Πάκης ο οποίος αφού ψήφισε όλα τα Μνημόνια και τα μέτρα, πολλά εκ των οποίων έσωσαν τη χώρα, τώρα που η Ελλάδα βγαίνει από το τούνελ αποφάσισε να σηκώσει μπαϊράκι.

Ο πιο αποτυχημένος υπουργός των κυβερνήσεων Καραμανλή ασκεί κριτική σε μια κυβέρνηση που δίνει μάχη με το χρόνο για να μην καταρρεύσει η Ελλάδα.

Και δεν το κάνει πριν από ένα χρόνο. Το κάνει τώρα, εκ τους ασφαλούς κι ενώ φαίνεται να υπάρχει φως στο τούνελ.

Ο άνθρωπος που έβλεπε την Αθήνα να καίγεται και δεν έκανε τίποτε το 2008. Ο υπουργός που διόρισε χιλιάδες συμβασιούχους από το παράθυρο και τους πληρώνουμε ακόμη και σήμερα. Αυτός που είχε τη φαεινή ιδέα της επανίδρυσης του κράτους η οποία όμως έγινε χωρίς σχέδιο και τώρα πληρώνουμε τις αποζημιώσεις σ’ αυτούς που διώχθηκαν τότε γιατί πήγαν στα δικαστήρια και δικαιώθηκαν.

Κι όμως, ο Πάκης Παυλόπουλος κάνει τώρα κριτική από τα αριστερά στον Σαμαρά. Δεν άφησε τον Τσίπρα να το κάνει αυτό, είπε να βγει παγανιά για καμιά ψήφο επειδή μυρίζεται εκλογές. Και θα έχει να λέει ότι μας τα ’λεγε αλλά δεν τον ακούγαμε.

antinews.gr