21 Μαρτίου 2014

Η Αριάνα Χάφινγκτον παρακινεί ομογενείς να δώσουν χρήματα σε ελληνικές οικογένειες για την 25η Μαρτίου [εικόνα]

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, της Εθνικής Επετείου, η ομογένεια ανασυντάσσεται και δείχνει το φιλάνθρωπο πρόσωπό της.

Σε μια προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης του δοκιμαζόμενου, από την οικονομική υφεση, λαού, η οργάνωση Hellenic Initiative βάζει στη πρώτη γραμμή τη διάσημη δημοσιογράφο και ιδρύτρια της Ηuffington post, Αριάνα Χάφινγκτον.
Η γκουρού των μίντια παρακινεί, μέσω των social media, όσους επιθυμούν, να συνδράμουν οικονομικά το εγχείρημα, που φέρει το σύνθημα «Ολοι Μαζί».

Το Hellenic Initiative αφορά σε μια οργάνωση της διασποράς μέλη του οποίου είναι πανίσχυροι επιχερηματίες όπως, μεταξύ άλλων, οι Αντριου Λιβέρης -διευθύνων σύμβουλος της Dow Chemical και Γιώργος Δαυίδ-διευθύνων σύμβουλος της Coca Cola- Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως). Στόχος της οργάνωσης είναι να ενισχύει οικονομικά αδύναμες οικονομικά ομάδες και φιλανθρωπικές οργανώσεις, όπως τα Παιδικά Χωριά SOS.

Με αφορμή την οργάνωση, ξεκίνησε η καμπάνια One Greece (#OneGreece στο Twitter), στην οποία συμμετέχουν διάσημοι όπως οι Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, Γιάννα Νταρίλη, Κώστας Σόμμερ και Χριστόφορος Πέσκιας.


http://www.iefimerida.gr/node/147979#ixzz2wad52Wnv