17 Μαρτίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Ρόμπα την έκανε και την Ποπάρα ο Άδωνις... της ξεφτίλισε τα «παιδιά»... δηλ. τους 30χρονους

Μια χαρά την κόλλησε στον τοίχο την κλασική γλυψιματία της αριστεράς (όπως όλοι οι δημοσιογράοι άλλωστε) Πόπη Τσαπανίδου, ο Άδωνις. Βέβαια αυτό που ξέχασε να της πει ο Άδωνις όταν του είπε μπορεί και ο κομμουνιστής "να πάει να σπουδάσει σε καλά παν/μια για να μαζέψει γνώση", ήταν: "Δηλ. αυτοί οι άνθρωποι θεωρούν ότι τα καπιταλιστικά παν/μια του Λονδίνου και των ΗΠΑ είναι καλύτερα από της Βενεζουέλας και της Κούβας"

Σκληρή κριτική άσκησε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, στην ομάδα των Ελλήνων φοιτητών του Imperial College που τον αποδοκίμασαν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

Στην τηλεφωνική του παρέμβαση στην εκπομπή του Star, ο υπουργός Υγείας υποστήριξε ότι είναι γελοίο να λέει κάποιος ότι είναι κομμουνιστής στο City του Λονδίνου, ενώ χαρακτήρισε τους εν λόγω φοιτητές κακομαθημένα πλουσιόπαιδα. «Εγώ σπούδασα ορφανός, χωρίς τα λεφτά του μπαμπά μου στα 19 μου χρόνια στην Αθήνα. Δεν είχα την ευκαιρία, όπως αυτά τα καλά παιδιά να έχουν γονείς να τους πληρώνουν τα ακριβά δίδακτρα στο Imperial, για να έρχονται να πουλάνε σοσιαλισμό. Έπρεπε να ζήσω και να επιβιώσω μόνος μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε δε ότι «δεν είναι ωραία ιδέα να εξάγουμε στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες την ελληνική παρακμή των ελληνικών πανεπιστημίων».

Μεταξύ άλλων, ο κ. Γεωργιάδης επισήμανε ότι, παρόλα αυτά, μίλησε, γιατί, όπως είπε, δεν τους φοβήθηκε, ενώ τόνισε «έχουμε δικαίωμα να μιλάμε και οι υπόλοιποι. Δεν έχει δικαίωμα να μιλάει μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ».

Τέλος στις επισημάνσεις την Πόπης Τσαπανίδου ότι έχουν κι αυτά τα "παιδιά" δικαίωμα στη διαμαρτυρία, ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε "διαμαρτυρία μέσα σε λογικά πλαίσια, αλλά το "μπουμπούκο πήγαινε να πουλήσεις κανά βιβλίο" δεν είναι διαμαρτυρία"

Δείτε το βίντεο από το Star: