25 Μαρτίου 2014

Αλβανός ισοβίτης σε αμόκ δολοφόνησε 46χρονο σωφρονιστικό υπάλληλο-ΕΚΑΜ και ΜΑΤ έστειλε η ΕΛΑΣ στο Μαλανδρίνο

Τραγωδία στις φυλακές Μαλανδρίνου σημειώθηκε το μεσημέρι όταν κατά τη διάρκεια που οι κρατούμενοι επέστρεφαν στα κελιά τους, ένας Αλβανός ισοβίτης σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε με μαχαίρι σε φύλακα και τον τραυμάτισε στο λαιμό.

Ο ισοβίτης φώναξε «δεν με αφήνετε να πάω να δω τη μάνα μου, θα πάρω τη ζωή ενός από εσάς» και μαχαίρωσε στο λαιμό τον 46χρονο σωφρονιστικό υπάλληλο.

Στο άτυχο αρχιφύλακα προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ωστόσο το τραύμα που του είχε καταφέρει ο κακοποιός ήταν πολύ σοβαρό και ο 46χρονος, πατέρας δύο παιδιών, εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα.

ΕΚΑΜ και ΜΑΤ έστειλε η ΕΛΑΣ στο Μαλανδρίνο

Μετά την άγρια δολοφονία του σωφρονιστικού υπαλλήλου, από αλλοδαπό ισοβίτη στις φυλακές Μαλανδρίνου, οι ειδικές δυνάμεις της ΕΛΑΣ έφτασαν στο Σωφρονιστικό Κατάστημα. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr ήδη στις φυλακές βρίσκονται δυνάμεις της ΕΚΑΜ που αναμένεται να πραγματοποιήσουν έλεγχο στα κελιά του Καταστήματος ενώ και διμοιρίες των ΜΑΤ έχουν παραταχτεί περιμετρικά των φυλακών.

Οι αστυνομικές δυνάμεις δεν έχουν μπει ακόμη μέσα στις εγκαταστάσεις καθώς στο σημείο αναμένεται να φτάσει εισαγγελέας που θα διευθύνει τις έρευνες.