17 Μαρτίου 2014

Πατριώτες του κώλου ALERT! Επιβεβαιώθηκε η προφητεία Παϊσιου: Τουριστική συμφωνία Τουρκίας - Ρωσίας μέχρι το 2016... παρότι η Τουρκία δεν αναγνωρίζει το δημοψήφισμα της Κριμαίας

[Κούνια που σας κούναγε βλάκες που ακούτε τα πληρωμένα παπαγαλάκια του Πούτιν. Πριν λίγο βγήκε στον ΣΚΑΪ, ο παπαγάλος του Πούτιν εκ Μόσχας, Δημήτρης Λιάτσος, τον οποίο τόσα χρόνια πληρώναμε, βγήκε να μας τρομοκρατήσει λέγοντάς μας εν ολίγοις ότι δεν πρέπει να πιέζουμε τους Ρώσους με κυρώσεις γιατί δεν θα έρθουν τουρίστες και μετράνε συμμάχους... για να του απαντήσει η Πυργιώτη:
"καλά είδαμε και πως κρέμασαν την παραδοσιακή σύμμαχό τους την Κύπρο, ούτε 2 δις δεν τη δάνεισαν για να αποφύγει τα μνημόνια"! 

Όσο για τις απειλές ότι δεν θα έρθουν Ρώσοι... ναι ρε μαλάκ@ς δεν θα έρθει 1 εκ ρώσοι αλλά θα έρθουν 17 εκ υπόλοιποι... σιγά μην κρέμεται η Ελλάδα από 1 εκ τουρίστες (πείτε τώρα τα κομπλεξικά ότι 1 ρώσος αφήνει όσο 1000 γερμανοί...)... Και παρεμπιπτόντως η σημερινή συμφωνία Ρωσίας-Τουρκίας υπεγράφη μετά τη σημερινή δήλωση της Τουρκίας ότι δεν αναγνωρίζει το δημοψήφισμα που διοργάνωσαν οι Ρώσοι στην Κριμαία...]

Σύσταση ομάδων εργασίας με σκοπό την από κοινού αύξηση της ασφάλειας και άνεσης των ταξιδιών και την περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας σε διεθνείς οργανισμούς

Σύμφωνα με πληροφορία που μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο ειδήσεων Ansamed, Ρωσία και Τουρκία ήρθαν σήμερα σε συμφωνία διάρκειας δύο χρόνων (2014-2016), η οποία θα περιλαμβάνει την συνεργασία των δύο χωρών στον τομέα του τουρισμού.

Η συμφωνία αυτή έγινε από κοινή πρωτοβουλία των Υπουργείων Τουρισμού, με σκοπό την ενθάρρυνση της τουριστικής κίνησης μεταξύ των δύο χωρών.

Συγκεκριμένα, θα συσταθούν ομάδες εργασίας, οι οποίες θα εργαστούν πάνω σε διάφορα θέματα όπως η αύξηση της ασφάλειας και άνεσης των ταξιδιών και η περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας σε διεθνείς οργανισμούς. 

Στο πλαίσιο του νέου αυτού προγράμματος, ένα φόρουμ θα φιλοξενηθεί στην Τουρκία μέσα στον Μάιο του 2014, για να συγκεντρώσει επενδυτές από τις δύο χώρες.

Ανώτερος αξιωματούχος του τουρκικού Υπουργείου Τουρισμού χαρακτήρισε τη συμφωνία ως μεγάλη επιτυχία που θα βελτιώσει τη θέση της Τουρκίας στην τουριστική αγορά της Ρωσίας.