05 Μαρτίου 2014

Θα τον χρειαστούν! Με… ψυχίατρο η Αγγλία στο Μουντιάλ

Ένας εκ των κορυφαίων αθλητικών ψυχιάτρων θα βοηθήσει την προετοιμασία της Εθνικής ομάδας Αγγλίας ενόψει του Μουντιάλ της Βραζιλίας, όπως επιβεβαίωσε ο Ρόι Χόντσον

Την βοήθεια αθλητικού ψυχιάτρου ζήτησε η Εθνική Αγγλίας ενόψει του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Και μάλιστα όχι όποιου κι όποιου! Ο Στιβ Πέτερς, ο οποίος θεωρείται απ’ τους κορυφαίους του χώρου, έχει δουλέψει στο παρελθόν με τη Λίβερπουλ, την εθνική ομάδα ποδηλασίας της Μεγάλης Βρετανίας, αλλά και τον πέντε φορές πρωταθλητή στο σνούκερ, Ρόνι Ο’Σάλιβαν.

Φέτος θα κληθεί να βοηθήσει την Εθνική Αγγλίας, προκειμένου να αντιμετωπίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις προκλήσεις που θα συναντήσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όπως επιβεβαίωσε ο Ρόι Χόντσον.

«Δεν είναι οποιοσδήποτε ψυχίατρος, είναι πολύ διάσημος στο χώρο. Έχει σπουδαίο βιογραφικό, δουλεύοντας σε διάφορα αθλήματα και συνεργάζεται με τη Λίβερπουλ και τον Μπρένταν Ρότζερς», ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός και συνέχισε:

«Πρόκειται για κάτι που έχουμε συζητήσει πριν καιρό, όμως περιμέναμε να βρούμε τον σωστό άνθρωπο. Ευτυχώς ο Μπρένταν με άφησε να μιλήσω με τον Στιβ και αυτός δέχτηκε την πρόσκλησή μας».

Πηγή: sport-fm.gr